'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συνδικαλιστής - κροίσος με βίλα 2,5 εκατ. ευρώ!!!

Η κρίση φαίνεται ότι χτύπησε και τον Έλληνα κροίσο - συνδικαλιστή, ο οποίος έφθασε στο σημείο να ψάχνει αγοραστή για τη βίλα των 587 τ.μ. στο Πανόραμα της Βούλας. 

Είναι ευάερη, ευήλια και διαθέτει πισίνα. Αυτά είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της οικίας που διαφημίζει το μεσιτικό γραφείο, το οποίο ανέλαβε την εκτίμηση της εμπορικής της αξίας.

Η ιστορία αρχίζει από τον πλειστηριασμό της συγκεκριμένης βίλας το 2007, τον οποίο κερδίζουν τέσσερα άτομα. Αν μιλούσαμε για ανθρώπους που ζουν από πλειστηριασμούς και πωλήσεις ακινήτων, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο απλά.


Όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ένας εκ των εμπλεκομένων είναι πασίγνωστος συνδικαλιστής μεγάλης Δ.Ε.Κ.Ο. και ο δεύτερος υπάλληλος στην ίδια επιχείρηση. Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου ζήτησαν και πήραν την εκτίμηση ενός μεσιτικού γραφείου, σύμφωνα με την οποία η εμπορική αξία της βίλας ορίζεται στα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ φυσικά εκείνοι το είχαν «χτυπήσει» με το ¼ της τιμής.


Όπως θα ακούσετε απόψε στην τηλεοπτική Ζούγκλα, στο ALTER στις 21:45, ο συνδικαλιστής ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο στη διαδικασία, χωρίς να απαντά σχετικά με το ηθικό σκέλος της υπόθεσης.


Το δεύτερο μέρος του ρεπορτάζ, που αφορά στον ίδιο συνδικαλιστή, ασχολείται με γραφείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας, στου οποίου το κουδούνι αναγράφεται το όνομα της Δ.Ε.Κ.Ο. όπου εργάζεται, ωστόσο η διοίκηση της συγκεκριμένης Δ.Ε.Κ.Ο. απαντά επισήμως στην εκπομπή ότι δεν έχει στην ιδιοκτησία της ούτε μισθώνει ακίνητο στη συγκεκριμένη διεύθυνση. Το περίεργο είναι ότι στην απάντησή του ο συνδικαλιστής μάς λέει ότι το γραφείο ανήκει στην κόρη του!


Ο εργαζόμενος σε αυτή τη Δημόσια Επιχείρηση Κοινής Ωφέλειας και συνέταιρος του συνδικαλιστή φαίνεται να διαγράφει τη δική του επιχειρηματική πορεία. Εκτός από την εμπλοκή του στην αγορά της βίλας, διατηρεί γραφείο ως οικονομικός σύμβουλος, συμπτωματικά, στην ίδια πολυκατοικία με τον συνδικαλιστή!


Τον συγκεκριμένο υπάλληλο αναζητήσαμε στο γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας, αλλά απουσίαζε και αποφασίσαμε να τον επισκεφθούμε στη Δ.Ε.Κ.Ο., από όπου μας απάντησαν ότι λείπει με κανονική άδεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι συνάδελφοί του μας απαντούν ότι δεν τον γνωρίζουν.


Ολόκληρο το ρεπορτάζ απόψε στην τηλεοπτική Ζούγκλα στις 21:45.



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου