'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πράκτορας του ΟΠΑΠ έδειρε ώρες πελάτη που χρωστούσε!!!

Το ξύλο της χρονιάς του έφαγε ο πελάτης ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Πάτρα όταν ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρακτορείου αποφάσισε ότι δεν πάει άλλο με τα χρωστούμενα του παίκτη!

Σύμφωνα με το thebest, ο παίκτης -ο οποίος έκανε καταγγελία στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πατρών- έπαιξε και έχασε 600 ευρώ στο ΚΙΝΟ αλλά ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να συνεχίσει να παίζει υποσχόμενος ότι θα τον εξοφλούσε συνολικά στο τέλος.

Όταν όμως ήρθε η ώρα της αποπληρωμής, ο ιδιοκτήτης ζήτησε τα 1.700 ευρώ συνολικά που όφειλε ο παίκτης με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι οφείλει τα μισά!


Σε κάθε περίπτωση, ο οφειλέτης ζήτησε πίστωση, την οποία ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου αρνήθηκε, και έτσι οι δυο τους πήραν τους δρόμους για να βρουν γνωστούς και φίλους του παίκτη ώστε να τους πάρει δανεικά!


Καθώς κανείς δεν ανταποκρίθηκε, παίκτης και ιδιοκτήτης επέστρεψαν στο πρακτορείο όπου -σύμφωνα με την καταγγελία- ο ιδιοκτήτης κλείδωσε τον παίκτη μέσα και μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του άρχισε να τον χτυπάει προκειμένου να τον εξαναγκάσει να του δώσει τα οφειλόμενα!


Μετά από ώρες ξύλου, ο ιδιοκτήτης πείστηκε από τους γονείς του παίκτη να τον ελευθερώσει με τη δέσμευση ότι θα του επιστραφούν τα χρήματα.


Ακολούθησε όμως η καταγγελία στην αστυνομία και έτσι συνελήφθη και θα αντιμετωπίσει την κατηγορία της εκβίασης…



Star.gr
http://www.ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου