'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Οι Ιάπωνες ξόρκισαν το σεξ..!!!!

Οι νεαροί Ιάπωνες φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου σε μια χώρα που έτσι κι αλλιώς έχει χαμηλό ποσοστό γεννήσεων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης, το 36,1% των ανδρών ηλικίας 16-19 ετών δεν ενδιαφέρεται για στενές επαφές με το άλλο φύλο ενώ πολλοί από αυτούς το περιφρονούν εντελώς. Το 2008 το ποσοστό αυτό κυμαινόταν στο 17,5%.

Το 83,7% των Ιαπώνων ηλικίας 20 ετών δεν είχε σχέση το διάστημα που έγινε η έρευνα (Σεπτέμβριος 2010), ενώ το 49,3% εξ αυτών δήλωσε ότι δεν είχε συνάψει ποτέ σχέση. Οι Γιαπωνέζες αντιμετωπίζουν το ίδιο «πρόβλημα» της έλλειψης θέλησης σε ποσοστό 59%, ανεβάζοντας το ποσοστό που είχε καταμετρηθεί το 2008 κατά 12 μονάδες.

Ο επικεφαλής της κλινικής οικογενειακού σχεδιασμού της Ιαπωνίας, Kunio Kitamura είπε ότι τα δεδομένα επιβεβαιώνουν μια γενικότερη κοινωνική αντίληψη που θέλει του νεαρούς Ιάπωνες να μην αναζητούν τη γυναικεία συντροφιά και το σεξ.

Οι περισσότεροι δε θέλουν να αποκτήσουν οικογένεια, λόγω του νέου τρόπου ζωής, της καριέρας και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.



http://trelogaidouri.blogspot.com
http://tyxaiodenomizo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου