'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Θήβα: Τσιγγάνος έκανε ''ασήκωτο'' αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Του πήρε το όπλο και τον έβαλε κάτω, στη μέση του δρόμου - Συνάδελφος του τραυματισμένου και ακινητοποιημένου αστυνομικού αναγκάστηκε να πυροβολήσει...

Όλα έγιναν το μεσημέρι σε δρόμο της πόλης και μάλιστα... τυχαία! 


Δύο αστυνομικοί έκαναν περιπολία με τζιπάκι - λόγω της κακοκαιρίας - και ξαφνικά είδαν μπροστά τους ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 τσιγγάνοι. Το αντρόγυνο με τα δύο ανήλικα παιδιά. 

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να ακολουθήσουν το αυτοκίνητο, χωρίς να έχουν κάποια ένδειξη ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει...

Κάποια στιγμή όμως, ο τσιγγάνος οδηγός τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο μαζί με την οικογένειά του. Η γυναίκα και τα παιδιά απομακρύνθηκαν και έμεινε πίσω ο οδηγός. Οι δύο αστυνομικοί τον πλησίασαν και ζήτησαν να τον ελέγξουν! 


Ο τσιγγάνος έγινε έξω φρενών! Όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά άρπαξε τον έναν αστυνομικό, τον αφόπλισε, τον χτύπησε με πέτρα και τον έριξε κάτω.

Πάρα τις επανειλημμένες συστάσεις του άλλου αστυνομικού, που στεκόταν σε απόσταση ασφαλείας, ο τσιγγάνος συνέχιζε να τον γρονθοκοπεί και μάλιστα έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει στον αέρα με το όπλο του αστυνομικού. Τότε ο δεύτερος αστυνομικός τον πυροβόλησε στα πόδια και τον συνέλαβε!


Λίγη ώρα αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε αποφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι από τις φυλακές Ναυπλίου και πριν από ένα μήνα είχε μπει στο σπίτι 83χρονου για να κλέψει.


Σε εκείνη τη διάρρηξη, ο 83χρονος κατάλαβε έγκαιρα τι συμβαίνει και πυροβόλησε με καραμπίνα τον συνεργό του τσιγγάνου πρωταγωνιστή.

Πλέον ο δράστης βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης...



newsit
http://www.ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου