'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Απαγωγή ανηλίκου στη Ρόδο...!!!!

Πονοκέφαλο στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου έχει προκαλέσει μια νέα υπόθεση απαγωγής ανηλίκου!  

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα, ένα πράσινο φορτηγό σταμάτησε πρόσφατα έξω από το εμπορικό λιμάνι της Ρόδου, σε σημείο όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι που αναζητούν εργασία. 

Οι τρεις άνδρες που επέβαιναν στο φορτηγό απευθύνθηκαν σε τρία άτομα, από τα οποία ζήτησαν να επιβιβαστούν στο όχημά τους λέγοντάς τους ότι τους είχαν δουλειά με καλά λεφτά.


Οι δράστες οδήγησαν τα τρία θύματα, ηλικίας 24, 22 και 17 ετών, σε αγροτική περιοχή στο Καρακόνερο. Εκεί κατέβηκαν όλοι από το αμάξι και οι δύο ενήλικοι οδηγήθηκαν σε εγκαταλειμμένο κτίριο, όπου τους ζητήθηκε να περιμένουν μέχρι να τους καλέσουν σε εργασία. Από τον 17χρονο Πακιστανό, όμως, ζήτησαν να ξαναμπεί στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον οδήγησαν σε άλλο μέρος, όπου του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.


Κατόπιν τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον αδελφό του και να του ζητήσει να τους στείλει 3.000 ευρώ μέσω τράπεζας για να τον αφήσουν ελεύθερο. Εντρομος ο ανήλικος επικοινώνησε με τον αδελφό του, ο οποίος ωστόσο αντί να υποκύψει στον εκβιασμό ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που ξεκίνησε σχετική έρευνα.


Στο μεταξύ, ο 24χρονος και ο 22χρονος, που περίμεναν μάταια στο εγκαταλειμμένο κτίριο, αποφάσισαν να φύγουν και μάλιστα πήγαν γραμμή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό και τη μυστηριώδη εξαφάνιση του φίλου τους. Τελικά, γύρω στις 8.00 το βράδυ οι δράστες, φοβούμενοι προφανώς τη σύλληψή τους, άφησαν ελεύθερο τον 17χρονο, χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε καλό δρόμο. Σημειώνεται ότι οι απαγωγές ανήλικων Πακιστανών από ομοεθνείς τους αποτελούν συχνό φαινόμενο, που απασχολεί έντονα τις αρχές.


                                                                                                      Espressonews.gr madata.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου