'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ο Μεντβέντεβ "ξήλωσε" τον επικεφαλής για την ασφάλεια των μεταφορών

Την αποπομπή του υποστράτηγου Αντρέι Αλεξέεφ, αρμόδιου διευθυντή για την ασφάλεια των μεταφορών στην κεντρική Ρωσία του υπουργείου Εσωτερικών, δηλαδή της ρωσικής Αστυνομίας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Μεντβέντεβ σε σύσκεψη με επιτελικά στελέχη ασφαλείας στην κατοικία του στο Γκόρκι στα περίχωρα της Μόσχας.

«Δεν πρέπει όμως να τελειώσουμε εδώ, αυτοί είναι ανώτεροι αρχηγοί» είπε ο Ρώσος πρόεδρος, ζητώντας προτάσεις για περαιτέρω αποπομπές από τον υπουργό των Εσωτερικών Ρασίντ Νουργκαλίεβ, ο οποίος επικρίθηκε σφοδρά από επιφανείς κοινοβουλευτικούς για τις ελλείψεις και τα προβλήματα στη δράση της ρωσικής Αστυνομίας.

«Ταρακουνήστε ολόκληρη την αστυνομία μεταφορών» ήταν η εντολή του Ρώσου προέδρου, ο οποίος πρόσθεσε: «Αν οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πώς πρέπει να δουλέψουν, θα βρούμε άλλους ανθρώπους, ο έλεγχος πρέπει να είναι καθημερινός και δυστυχώς φορτικός, διαφορετικά δεν θα πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε». Ο κ. Μεντβέντεβ επέκρινε την Αστυνομία ότι κρατά παθητική στάση και στην καλύτερη περίπτωση ασχολείται με τους μετανάστες, ενώ θα έπρεπε να φροντίζει καθημερινά και όχι περιστασιακά την ασφάλεια των δημόσιων χώρων.


Ο κ. Νουργκαλίεβ ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι αποστρατεύτηκαν ο διοικητής του τμήματος του αεροδρομίου Νταμαντιέντοβο και οι δύο υποδιοικητές του.


protothema
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου