'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Γέννησε στο αυτοκίνητό της με θεατές!!! Oι κάμερες την κατέγραφαν !!!!

Μία γυναίκα στη Βρετανία, η Hellen Osborne είχε έναν τοκετό... από τους λίγους. Όταν έσπασαν τα νερά πήρε τον άντρα της για να την πάει στο μαιευτήριο με το αυτοκίνητό τους.

Επρόκειτο για μία διαδρομή των 5 λεπτών. Για κακή τους τύχη όμως, έπεσαν πάνω σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Ξαφνικά η Hellen άρχισε να φωνάζει πως το μωρο έχει κατέβει και πως έβγαινε το κεφάλι του. O σύζυγός της, Richard Sullivan κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Έβαλε το αυτοκίνητο στην άκρη και με τη βοήθεια ενός μοτοσυκλετιστή που πέρναγε από το σημείο, ανέλαβε χρέη μαίας. Μάλιστα πήρε τηλέφωνω και το 999 (το δικό μας 166) για να του πουν τι έπρεπε να κάνει. 


Το μώρο γεννήθηκε υγιές. Αυτό που δεν είχαν καταλάβει όμως είναι πως την ώρα του θριάμβου τους παρακολουθούσαν οι κάμερες CCTV που είχαν τοποθετηθεί στο σημείο για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας.


Όσοι βρίσκονταν πίσω από αυτές έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα και τους παρέδωσαν το υλικό για να το έχουν σαν ενθύμιο.


Αμέσως ο πατέρας τηλεφώνησε στην αστυνομία κι έτσι με τη συνοδεία της κατάφεραν να παραμερίσουν τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και να πάνε στο νοσοκομείο. ''Ήταν ένας τοκετός από τους λίγους. Όταν η κόρη μας πάει 18 θα της δώσουμε για δώρο το βίντεο. Είναι πολύτιμο'', λέει ο Richard περήφανος.



πηγη:tlife
http://trelogaidouri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου