'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Security περιπολούν χωριά στα σύνορα!!!!

Χωριά της Θράκης αποφάσισαν να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους και να αντιμετωπίσουν την αθρόα εισαγωγή λαθρομεταναστών με ιδιωτικούς αστυνομικούς!

Το προσωπικό έχει αναλάβει τη φύλαξη των χωριών Ποταμιά και Νέα Κεσσάνη τα οποία μαστίζονται από ένα σφοδρό κύμα εγκληματικότητας εξαιτίας της εισόδου μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών. Οι περιπολίες των ιδιωτών έχουν σκοπό την αναχαίτιση των κρουσμάτων κλοπής στα σπίτια των κατοίκων.

Τα δυο χωριά βρίσκονται στη λίμνη Βιστωνίδα και έχουν συνολικά περίπου 1000 μόνιμους κατοίκους. «Τα κλειστά σπίτια αποτελούν εύκολη λεία για τους λαθρομετανάστες που καταφεύγουν σε αυτά προκειμένου να κρυφτούν ή να βρουν στέγη», αναφέρει στο newsbomb.gr ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων στον οποίο ανήκουν τα δυο χωριά, Δήμος Χατζόπουλος. «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι είναι σοβαρά. Μέχρι και καλώδια από τα Λουτρά της Ποταμιάς ξήλωσαν κάποτε άγνωστοι δράστες!».

Σύμφωνα με τους κατοίκους, οι κλοπές γίνονται ακόμα και την ώρα που εκείνοι βρίσκονται μέσα στα σπίτια τους. 

Οι κλέφτες, με τη μέθοδο της απασχόλησης (ομαδική εργασία), κατάφερναν και άδειαζαν κυριολεκτικά τις οικίες των θυμάτων τους που είναι κυρίως μοναχικοί γέροντες και γυναίκες. 

Οι κάτοικοι από τη μεριά τους προχώρησαν στη λήψη αυτού του ακραίου μέτρου, λόγω αδυναμίας της αστυνομίας να αναλάβει τη φύλαξη της περιοχής.
 

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου