'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Καλλονή τους έταζε σεξ και τους λήστευε!!!!!!!!

Εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μιας 30χρονης καλλονής, που προσέγγιζε ανυποψίαστα θύματα, τα μάγευε με τα κάλλη της και έπειτα τα παρέσερνε σε ερημικά σημεία, όπου τα λήστευε με τη βοήθεια συνεργών της, διεξάγουν οι διωκτικές αρχές της Πάτρας.
 
Σύμφωνα με την Ασφάλεια, την πανέμορφη αλλοδαπή χρησιμοποιούσαν ως δόλωμα ένας 40χρονος Ελληνας και ένας 33χρονος Ρουμάνος, οι οποίοι και λήστευαν τους άνδρες που πίστευαν ότι θα περνούσαν λίγες ώρες απόλαυσης και ηδονής στην αγκαλιά της.
Τελευταίο της θύμα ήταν ένας 64χρονος, ο οποίος πιάστηκε στον θελκτικό... ιστό της και την επιβίβασε στο αυτοκίνητό του για να τη μεταφέρει σε απόμακρο σημείο. Στη διασταύρωση όμως των Μποντέικων, στην εθνική Πατρών - Πύργου, τους περίμεναν οι συνεργοί της 30χρονης.


Οι δύο άντρες επιτέθηκαν στον 64χρονο και αφού τον ξυλοκόπησαν του αφαίρεσαν χρυσαφικά, τα κλειδιά του οχήματός του και το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και δύο κάρτες ανάληψης μετρητών. Επειτα οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι, εγκαταλείποντας το θύμα τους αιμόφυρτο.


Με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει ο 64χρονος μετέβη μέχρι την Ασφάλεια, όπου και κατήγγειλε την περιπέτεια τρόμου που έζησε από τη στιγμή που γνώρισε την πανύψηλη αλλοδαπή.

Αμέσως οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι επρόκειτο για την ίδια γυναίκα που είχε στήσει παγίδα στο παρελθόν και σε άλλους άντρες. Ετσι, έπειτα από φωτογραφικό υλικό που του επιδείχθηκε ο 64χρονος αναγνώρισε τόσο την ίδια όσο και τους δύο συνεργούς της που τον χτύπησαν για να τον ληστέψουν.


Οπως προέκυψε σε βάρος του 33χρονου αλλοδαπού ισχύει ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για διάπραξη ληστείας και κλοπής στη Ρουμανία. 


Ο αλλοδαπός συνελήφθη και προφυλακίστηκε, ενώ ο 40χρονος Ελληνας δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η μόνη που εξακολουθεί να παραμένει άφαντη είναι η 30χρονη, η οποία, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είναι άριστη επαγγελματίας στο είδος της.

trelokouneli
http://alepounews.blogspot.com/2010/11/blog-post_9354.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου