'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Το ματωμένο πουκάμισο και το 3ο πρόσωπο

Ενα ματωμένο πουκάμισο και η εμπλοκή ενός ακόμη προσώπου στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 36χρονης στην Κέρκυρα, για την οποία κατηγορείται ήδη ο εν διαστάσει σύζυγός της, αποτελούν τα νέα στοιχεία που εξετάζουν τώρα οι αρχές του νησιού.  

Η γυναίκα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου νεκρή με τρεις σφαίρες στο κεφάλι και το στήθος, μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, στην περιοχή Γεωργουταίικα Αλυκών Κέρκυρας.

Υστερα από έρευνες της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 45χρονος φερόμενος ως δράστης, που κρατείται από τις αρχές της Αλβανίας όπου είχε διαφύγει, λίγες εβδομάδες πριν από το έγκλημα είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με ένα άτομο που γνώριζε το θύμα.

Ωστόσο, οι αρχές ερευνούν με πολύ μεγάλη προσοχή το νέο αυτό στοιχείο που μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην υπόθεση, σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας.

Την ίδια στιγμή, ο 45χρονος εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στο φονικό, ωστόσο ένα ματωμένο πουκάμισο που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του έρχεται να ενισχύσει τα ήδη σοβαρά στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος του. Οπως είπε στην «Espresso» ο αστυνομικός διευθυντής Κέρκυρας Θεοχάρης Γιώτης, «οι αρχές της Αλβανίας μας ενημέρωσαν για την ύπαρξη μιας τσάντας που βρέθηκε στο Ι.Χ. του 45χρονου, μέσα στην οποία υπήρχε ένα πουκάμισο που είχε λεκέδες από αίμα. Στο ρούχο αναμένεται να γίνουν οι απαραίτητες αναλύσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των ερευνών».

Αναφορικά με τον 45χρονο, ο κ. Γιώτης τόνισε ότι μέσα στο επόμενο 15θήμερο αναμένεται να έρθει στη χώρα μας όπου θα τον αναλάβουν ο εισαγγελέας και ο ανακριτής.

Στο μεταξύ, ο οκτάχρονος γιος της άτυχης γυναίκας επέστρεψε από τα Ιωάννινα όπου βρισκόταν με τον παππού και τον θείο του, για την κηδεία της μητέρας του. Τόσο το παιδί όσο και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας εξακολουθούν να είναι σοκαρισμένοι από την άγρια δολοφονία.


espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου