'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΑ!!!!!

Πρόβλημα: Η ανάκριση «πού ήσουν, τι έκανες, με ποιους το έκανες» έχει σταματήσει, διότι πολύ απλά κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι είναι μαζί σου.


Λύση: Όχι, η λύση δεν είναι να τη χωρίσεις! 
Το ότι έχει φτάσει στο σημείο να είναι κολλημένη πάνω σου σημαίνει ότι από τη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση σας έπαψε να έχει άλλη κοινωνική ζωή. Βγαίνει μόνο μ’ εσένα και τους φίλους σου, πηγαίνει για ψώνια μαζί σου, μετά τη δουλειά γυρίζει στο σπίτι σου για να σε περιποιηθεί. 

Φυσικά, στην αρχή η συμπεριφορά της αυτή σε συνέφερε, διότι είχες πάντα κάποιον να σου μαγειρεύει, να σου πλένει και γενικά να σε κακομαθαίνει, οπότε κι εκείνη πίστεψε ότι με το να είναι πάντα εκεί ευχαριστεί και εσένα. 

Για να αντιστραφεί η κατάσταση, πρέπει να της αποδείξεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά και μόνος σου. Μην της παραπονεθείς την επόμενη φορά που θα κάνει υπερωρίες στο γραφείο, αλλά συμβούλεψέ τη να πάει στο σπίτι της να ξεκουραστεί. Όταν σου προτείνει να πάτε μαζί για ψώνια, πες της ότι έχεις δουλειά.

Επειδή σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να πηγαίνει μόνη της για ψώνια, όπως και σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να πηγαίνει για ψώνια γενικώς, θα πάει με κάποια φίλη της και σίγουρα θα περάσει καλύτερα μαζί της απ’ ό,τι μ’ εσένα. Αν σου αναφέρει ότι θα καθυστερήσει γιατί μετά θα πάνε και για καφέ, μην αντιδράσεις, πες της ότι έχεις κανονίσει και εσύ. 

Και, κυρίως, όταν αποφασίσει να βγει με τα κορίτσια για μπαρότσαρκα, μην της κάνεις σκηνή ζηλοτυπίας. Όσο την ενθαρρύνεις να περνάει χρόνο μακριά σου και να κρατάει κάποιες δραστηριότητες για να τις μοιράζεται με τις φίλες της, τόσο περισσότερο χρόνο και χώρο θα σου δώσει.

 http://neamadata.blogspot.com/2010/11/blog-post_8382.html#ixzz14MbXOe6n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου