'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Στο διαδίκτυο σήμερα ο Πρωθυπουργός

Σήμερα, ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, θα συζητήσει στο Διαδίκτυο με νέους και θα αναζητήσει μαζί τους λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σπουδές τους, την εργασία τους, την οικογένειά του, την καθημερινότητά τους, την προσπάθειά τους να ενταχθούν στην παραγωγή.
 
Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το , στις 3.00 μ.μ., ενώ οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι τις ερωτήσεις τους, μέσω διαδικτύου στον ειδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί στο facebook και μέσω twitter προσθέτοντας στην ερώτηση το hashtag #GreekPmLive.

Πέρα από τις ερωτήσεις που θα αποστείλουν οι πολίτες, ο πρωθυπουργός θα δεχτεί ερωτήσεις από νέους από διάφορους χώρους της Νεολαίας, από πολλές και διαφορετικές επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες, οι οποίοι είτε είχαν επικοινωνήσει με mail στον προσωπικό κόμβο του πρωθυπουργού είτε έχουν προταθεί από τους αρμόδιους φορείς (άνεργοι, νέες μητέρες κ.α.).
Αργότερα, στις 6.30 το απόγευμα, ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην Αθήνα, στο κλειστό γήπεδο Σπόρτινγκ.
Εχθές από την Πάτρα ο Πρωθυπουργός τόνισε:
«Μπροστά με σταθερότητα ή πίσω με περιπέτειες;». «Η απόφαση είναι στα χέρια κάθε πολίτη». Αυτό ήταν το σαφές μήνυμα που έστειλε ο κ. Παπανδρέου προς τους πολίτες.


Χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «στις 7 Νοεμβρίου οι πολίτες της χώρας μας, όλοι μας, ψηφίζουμε και αποφασίζουμε, για το αν η πατρίδα μας θα ολοκληρώσει τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί πέρυσι, τέτοια εποχή, για τη σωτηρία και αναμόρφωσή της, ή αν θα αφήσουμε αυτή την προσπάθεια στη μέση. Αν θα αφήσουμε τους κόπους και τις θυσίες που κάνουμε εδώ και μήνες να πάνε χαμένες, γυρίζοντας στο παρελθόν, σε όσα μας οδήγησαν εδώ».


«Μπροστά λοιπόν με σταθερότητα και αυτονόητες αλλαγές ή πίσω με περιπέτειες; Εδραιώνουμε την κοινωνική και πολιτική σταθερότητα, που με κόπο χτίζουμε, ή την αποδυναμώνουμε;», σημείωσε ο πρωθυπουργός και τόνισε: «Η απόφαση είναι στο χέρι κάθε πολίτη».


Αναφερόμενος στο θέμα των πρόωρων εκλογών, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι, δεν είχε και δεν έχει καμία πρόθεση να πάμε σε εθνικές εκλογές, διότι, όπως συμπλήρωσε, πρόθεση του ήταν «να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση». Αλλά όπως σημείωσε «προϋπόθεση, για να πετύχει η τεράστια προσπάθεια της χώρας, του λαού μας σήμερα είναι η ενότητα, είναι η αφοσίωση, είναι η ανάγκη να συνταχθούμε όλοι μαζί μπροστά στο μεγάλο στόχο».


Επίσης, υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται ούτε μια στιγμή να διστάσω να κάνω αυτό που επιβάλλουν οι συνθήκες, αν συνεχιστεί η αντιπατριωτική απόπειρα υπονόμευσης αυτής της ενότητας, αυτού του αγώνα, που κάνει ο λαός μας».


alphatv
http://tsak-news.blogspot.com/2010/11/blog-post_5788.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου