'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ιεραποστολικές παραλλαγές για ευλογημένο σεξ!!!!!

Δεν είναι τυχαία η επικρατέστερη στάση για σεξ στο ανθρώπινο είδος. 

Μπορεί να τη βαριέσαι, μπορεί να έχεις καιρό να την εφαρμόσεις, αλλά με πέντε θαυματουργές παραλλαγές το ιεραποστολικό, μπορεί να γίνει η αγαπημένη σου στάση και η πιο απολαυστική, τόσο για σένα όσο και για τον σύντροφό σου. Με τις ευλογίες μας.

Παραλλαγή 1η: Στα ύψη!
Ξέχνα τις μέρες ή καλύτερα τις νύχτες που το ιεραποστολικό σεξ δεν σου χάριζε ούτε έναν οργασμό. Ξάπλωσε άνετα και τοποθέτησε ένα ή δύο μαξιλάρια κάτω από τους γλουτούς σου. Ζήτα από τον αγαπημένο σου να συνεχίσει τα προκαταρκτικά όσο προσπαθείς να βολευτείς. Σε αυτή την ελαφρώς ανασηκωμένη θέση που έχει πάρει η λεκάνη σου, η διείσδυση θα γίνει πιο εύκολη για τον σύντροφο, ενώ το πέος του θα έρχεται σε μεγαλύτερη τριβή με την κλειτορίδα σου. Αν θες να ανάψεις περισσότερο τα αίματα, βάλε στο παιχνίδι τον ξεχασμένο πρωκτικό δονητή που σου χάρισαν οι κολλητές στη γιορτή σου. Τοποθέτησε τον στα... μετόπισθεν, λίγο πριν τη διείσδυση του συντρόφου σου και αύξησε έτσι την ένταση του οργασμού και για τους δύο.
Παραλλαγή 2η:  Πόδια ψηλά...
Επανέλαβε με προσοχή τις κινήσεις της πρώτης παραλλαγής εκτός από τη χρήση του δονητή. Αντ' αυτού, σήκωσε τα πόδια σου και το καθένα πάνω στους ώμους του αγαπημένου σου. Με αυτόν το τρόπο θα μεγαλώσει η τριβή της βάσης του πέους με την κλειτορίδα σου, καθώς εκείνος θα μπαίνει μέσα σου. Καθοδήγησε το σύντροφό σου να ξεκινήσει σιγά και καθώς τα λεπτά περνούν και έχεις ήδη υγρανθεί να συνεχίσει με πιο γρήγορες και δυνατές διεισδύσεις.
Παραλλαγή Τρίτη: Επ' ώμου 
Παίρνοντας στοιχεία της δεύτερης παραλλαγής, πες στο αγόρι σου να γονατίσει μπροστά σου, τοποθετώντας αυτή τη φορά και τα δύο πόδια σου στον έναν από τους ώμους του, ενώ αυτός βρίσκεται υπό μικρή γωνία μπροστά σου. Έτσι εκείνος θα πετύχει τη μεγαλύτερη δυνατή διείσδυση με τη μεγαλύτερη δυνατή τριβή. Εσύ πάλι, είναι πολύ πιθανό να πετύχεις τον περιβόητο διπλό οργασμό (κλειτοριδικό και κολπικό).
Παραλλαγή 4: Το τυλιχτό  
Η συγκεκριμένη παραλλαγή του ιεραποστολικού χρειάζεται αρκετή ελαστικότητα, από τη μεριά σου, αλλά θα κρατήσει κοντά τα σώματά σας σε τέτοια θέση, που κάθε κίνηση θα βρίσκει ακριβώς το στόχο της. Αφού ο σύντροφός σου μπει μέσα σου στην κλασική στάση, τύλιξε τον τα πόδια σου γύρω απ' τα δικά του και σφίξ' τα όσο μπορείς, ενώ ο αγαπημένος σου θα τα κρατάει σταθερά τυλίγοντάς τα με τους αστραγάλους του. Αν δεν νιώθεις άνετα ή ο πόνος φτάσει να είναι μεγαλύτερος από την ευχαρίστηση, ζήτα του να μειώσει τη δύναμη της διείσδυσης, γιατί ο οργασμός δεν θα έρθει ποτέ.
Παραλλαγή 5: Το αεροπλανικό
Πρόκειται για μια όχι τόσο τυπική εφαρμογή του ιεραποστολικού, αλλά θεωρείται από πολλούς ανώτερη απ' όλες. Ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι, ή στο πάτωμα και ζήτα απ' τον αγαπημένο να γονατίσει μπροστά σου με όρθιο τον κορμό. Απ' αυτή τη στάση, πες του να τραβήξει τα πόδια σου προς τα πάνω, κρατώντας τις γάμπες σου στο εσωτερικό κοίλωμα του αγκώνα του. Έτσι, ολόκληρη η λεκάνη σου θα σηκωθεί στον αέρα και θα ευθυγραμμιστεί με τη δική του. Αν δεν νιώθεις άνετα, μπορείς να τοποθετήσεις ένα μαξιλάρι για να στηρίξεις το κάτω μέρος της πλάτης σου. Κινούμενος από αυτή τη στάση, σε κάθε διείσδυση εκείνος θα σπρώχνει με δύναμη το σώμα του πάνω στο δικό σου, φτάνοντας σε μεγαλύτερα βάθη, με μεγαλύτερη ένταση και ερεθίζοντας αποτελεσματικά είτε την κλειτορίδα σου, είτε το σημείο σημείο G σου.

Λοιπον
http://neamadata.blogspot.com/2010/09/blog-post_1486.html#ixzz14Mn798DK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου