'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Χονγκ Κονγκ: Τον ευνούχισε η απατημένη και έγκυος συζυγός του!!!

Ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε μια απατημένη σύζυγος που είχε... ευνουχίσει το σύζυγο της, καθώς ο ίδιος ... κατέθεσε αίτηση για επιείκεια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εφημερίδων.

Η Λαμ Γιουκ Καμ, μητέρα δύο παιδιών, όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγος της την απατά, αρχικά του έφτιαξε μια σούπα μέσα στην οποία είχε ρίξει υπνωτικά χάπια. Στη συνέχεια μόλις εκείνος αποκοιμήθηκε του έκοψε τα γεννητικά του όργανα, χρησιμοποιώντας δύο ψαλίδια, όπως γράφει εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ.

Ο σύζυγος Τσου Τσι Λικ 41 χρόνων, ο οποίος υπεβλήθη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση συγκόλλησης μορίου, έστειλε επιστολή στο Ανώτατο Δικαστήριο ζητώντας να χορηγηθεί χάρη στη σύζυγό του, καθώς όπως ανέφερε αυτή ήταν «το πραγματικό θύμα».

Ο Τσου ο οποίος είναι οικοδόμος, είχε συνάψει ερωτική σχέση με μια γυναίκα και για τα… μάτια της, έκλεψε την πιστωτική κάρτα της συζύγου του, καταχράστηκε τις καταθέσεις που είχε εκείνη στην τράπεζα και της πήρε και τα κοσμήματα της.

Η Λαμ ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, όταν πήρε τα ψαλίδια στα χέρια για να εκδικηθεί τον άπιστο, αλλά οι αρχές μετά τη σύλληψη της την ανάγκασαν να κάνει άμβλωση.

Ο δικαστής μετά τις εξελίξεις, καταδίκασε τη Λαμ μόλις σε 9μηνη φυλάκιση, ποινή που έχει εκτίσει από το Μάρτιο που συνελήφθη, όποτε αφέθηκε αμέσως ελεύθερη. 


sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου