'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Αλβανία: Ενδιαφέρον από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για έργα υποδομών

Ενδιαφέρον για τους τομείς της ενέργειας και των μεταφορών στην Αλβανία εκδηλώθηκε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για οικονομικά θέματα, Χάλεντ Γάνεμ αλ Γκάιθ, στα Τίρανα.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομίας της Αλβανίας, η προσοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στρέφεται στους λιμένες της βαλκανικής χώρας, τα ενεργειακά έργα και την καθιέρωση απευθείας πτήσεων που θα συνδέουν τις δύο χώρες. 


Μάλιστα, για τους λιμένες της Αλβανίας, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι έτοιμα να παρέχουν χρηματοδότηση για την υλοποίηση έργων, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της αλβανικής κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας, Ιλίρ Μέτα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, εστιάζοντας στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων. Ο κ. Μέτα - σύμφωνα με την ανακοίνωση - εξέφρασε την ετοιμότητα της Αλβανίας να καταβάλλει προσπάθειες για τη βελτίωση των οικονομικών σχέσεων με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επίσης, ο Αλβ
ανός υπουργός παρουσίασε τις ευκαιρίες που προσφέρει στους ξένους επενδυτές η αλβανική οικονομία.


 http://www.i-reportergr.com/2010/11/blog-post_922.html#ixzz14PqvxK3d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου