'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

One night stand: Οι απόψεις των δύο φύλων διίστανται σύμφωνα με έρευνα!!!!!

Στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκε μια δημοσκόπηση για τις απόψεις των γυναικών και των ανδρών όσων αφορά το one night stand.

Επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας ήταν η Δρ. Άννα Κάμπελ από το Πανεπιστήμιο του Ντούρχαμ. Η Δρ. εξηγεί ότι η δημοσκόπηση αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει εξελικτικό πλεονέκτημα για τις γυναίκες στην ευκαιριακή σεξουαλική επαφή. Η δημοσκόπηση δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Human Nature.


Ερωτηματολόγια απάντησαν 1.700 άτομα που είχαν εμπλακεί σε τέτοιου είδους ερωτική επαφή. Περίπου οι μισές γυναίκες εξ αυτών που απάντησαν στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση, δήλωσαν ότι η ευκαιριακή σεξουαλική επαφή (one night stand) ήταν τελικά κακή ιδέα. 


Τέσσερις στους πέντε άνδρες, αντίθετα, δήλωσαν ότι... ήταν ικανοποιημένοι από το ευκαιριακό σεξ. Αυτό σημαίνει πως οι περισσότερες γυναίκες είναι δυστυχισμένες ως επακόλουθο μιας τυχαίας σεξουαλικής επαφής και αισθάνονταν ανήσυχες για το γεγονός ότι ένιωθαν πως τις είχαν χρησιμοποιήσει και ήταν απογοητευμένες.

Ενώ οι άνδρες αισθάνονταν περισσότερο ευχαριστημένοι, σεξουαλικά ικανοποιημένοι και με αυτοπεποίθηση μετά από αυτό.
Οι γυναίκες δηλώνουν πως μερικοί από τους λόγους για τις ευκαιριακές ερωτικές επαφές ήταν η αίσθηση ότι υπήρχε η πιθανότητα για την απαρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης. 


Οι γυναίκες φέρουν το φορτίο της γονικής φροντίδας και πιστεύεται γενικώς ότι έχουν το πλεονέκτημα να επιλέγουν τον σύντροφο τους προσεκτικά και να παραμένουν πιστές για να διασφαλίσουν ότι το σύντροφος δεν έχει λόγο να πιστεύει ότι μεγαλώνει το παιδί ενός άλλου άνδρα.

Έρευνα των βιολόγων, που έγινε πρόσφατα, δείχνει ότι τα θηλυκά μπορούν να επωφεληθούν από το ζευγάρωμα με πολλά αρσενικά, αυξάνοντας την γενετική ετερογένεια των απογόνων, και αν ένας υψηλής ποιότητας άνδρας μείνει με την γυναίκα για πάντα, θα έχουν το πλεονέκτημα να μεγαλώσουν ένα παιδί με εξαιρετικά γονίδια.


sexygreekblog
http://alepounews.blogspot.com/2010/10/one-night-stand.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου