'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Έσκαψαν τοίχο για να αποδράσουν από το αστυνομικό τμήμα Αιγίου!!

Τη δόξα των ηθοποιών της δημοφιλούς σειράς «Prison Break» ζήλεψαν κρατούμενοι στο αστυνομικό τμήμα Αιγίου οι οποίοι επιχείρησαν να αποδράσουν σκάβοντας τον τοίχο!

Σύμφωνα με το dete.gr, στο κρατητηρίου του Α.Τ. Αιγίου βρίσκονταν 9 κρατούμενοι Αλβανικής καταγωγής οι οποίοι θα δικάζονταν σήμερα για εμπορία ναρκωτικών. 

Οι εννέα αλλοδαποίξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής με μία σιδερένια βέργα να σκάβουν τον τοίχο ενώ για να μην παράλληλα άνοιξαν τη βρύση του κελιού και τοποθέτησαν έναν κουβά από κάτω για να μην ακούγεται  ο θόρυβος.

Παράλληλα, για να μην… κινήσουν τις υποψίες, μπροστά από την τρύπα της «ελευθερίας» τους είχαν τοποθετήσει ένα στρώμα. Οι αλλοδαποί κρατούμενοι δεν είχαν γίνει αντιληπτοί και τα σχέδια τους ματαιώθηκαν σχεδόν την τελευταία στιγμή (προτού γίνει η τρύπα αρκετά μεγάλη για να μπορέσουν να διαφύγουν) όταν  αστυνομικός αποφάσισε να κάνει έλεγχο στο χώρο των κρατητηρίων και είδε τη μεγάλη τρύπα στον τοίχο!

Σε κάθε περίπτωση, μπορεί το "κακό" να απετράπη αλλά το συμβάν καταδεικνλύει για κόμη μια φορά και, μάλιστα, με τον πλέον χαρακτηριστικό και γραφικό τρόπο ότι τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας στα κρατητήρια και τα τμήματα είναι ανεπαρκή...


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου