'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

«Πρόεδρε παραιτούμαι. Δεν μπορώ άλλο»!!!

Κυριακή βράδυ ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου έκανε μια δραματική κίνηση στο σπίτι του πρωθυπουργού, στο Καστρί στην έκτακτη συνάντησή τους.

Υπέβαλε την παραίτησή του, διαμαρτυρόμενος για το κλίμα εναντίον του σε κυβέρνηση και κόμμα, αλλά και για το άρθρο της υπουργού Εργασίας Λούκας Κατσέλη στο «Βήμα της Κυριακής», με τον εύγλωττο τίτλο «Το φάρμακο της Τρόικα… σκοτώνει».


Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του newscode.gr , ο πρωθυπουργός ζήτησε στην πολύ κρίσιμη αυτή στιγμή να μην προχωρήσει σε παραίτηση, αφού τόσο οι συζητήσεις με την Τρόικα, για την εκταμίευση της τρίτης δόσης όσο και οι συζητήσεις επί του προϋπολογισμού δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Μάλιστα ο κ. Γ. Παπανδρέου του υπογράμμισε ότι μια τόσο αιφνιδιαστική εξέλιξη , θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστάσεις εκτός κάθε ελέγχου την κατάσταση στην Οικονομία.

Υπό την πίεση του Πρωθυπουργού απέσυρε την πρόταση του για παραίτηση ο Γ. Παπακωσταντίνου, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του έτους , χωρίς όμως να είναι σε θέση να εκτιμήσει κανείς ποιες θα είναι οι εξελίξεις τον Ιανουάριο.


Πηγή: newscode.gr
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου