'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Τσάβες: Δίνουν 100 εκ. δολάρια σε όποιον με ... σκοτώσει !!!

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες κατηγόρησε έναν φυγόδικο μεγιστάνα, ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, ότι ενέχεται σε σχέδιο δολοφονίας του και συνέβαλε στο να προσφερθούν 100 εκατ. δολάρια σε κάθε επίδοξο φονιά του.
 
«Όπως το αντιλαμβάνομαι, από...
πολύ αξιόπιστες πληροφορίες, προσφέρθηκαν 100 εκατομμύρια δολάρια σε όποιο άτομο με σκοτώσει», δήλωσε ο Τσάβες, μιλώντας για πολιτικούς του αντιπάλους.

Κατηγόρησε τον φυγόδικο ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Globovision Γκιγιέρμο Σουλουάγα ότι είναι ένας από εκείνους που προσέφεραν τα χρήματα. Ο Σουλουάγα διέφυγε στις ΗΠΑ νωρίτερα εφέτος, μετά την απαγγελία σε βάρος του κατηγοριών για απάτη, που αφορούν αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που του ανήκει.


«Είναι ένας από αυτούς και είναι ιδιοκτήτης ενός [τηλεοπτικού] σταθμού που εκπέμπει αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα», είπε ο Τσάβες στους δημοσιογράφους σε «σοσιαλιστικό» παζάρι που προσέφερε φθηνά τρόφιμα και χριστουγεννιάτικα δώρα σε πολίτες του Καράκας.


«Τριγυρίζει συνωμοτώντας εναντίον της κυβέρνησης και όλοι μαζεύουν χρήματα για να πληρώσουν εκείνον που θα με σκοτώσει», συνέχισε.


Ο Τσάβες δεν έδωσε λεπτομέρειες για το «σχέδιο» αυτό.


Αν και η Ουάσινγκτον και αντίπαλοι του Τσάβες τον κατηγορούν συχνά πως «υπερβάλλει» όταν μιλάει για σχέδια δολοφονίας του, υποστηρικτές του και αξιωματούχοι λένε ότι ο κίνδυνος είναι πραγματικός και υπαρκτός, με δεδομένο το μίσος των ελίτ εναντίον του. 


http://fonaklas.blogspot.com/2010/11/100.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου