'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Έφοδος ΣΔΟΕ σε ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα!!! ....Στο σκαμνί η παρέα της ΕΠΟ;;;

Στη φωτογραφία οι Χατζηαποστόλου, Οικονομίδης, Γκαγκάτσης με τον Σωκράτη Κόκκαλη…


Συναγερμός σήμανε στην ΕΠΟ έπειτα από την αποκάλυψη της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ότι έρευνες του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης με αφορμή τη δράση του μάνατζερ ποδοσφαιριστών Α.Τ. ακουμπούν και εν ενεργεία στελέχη της ίδιας.

http://www.soccerplus.gr/sites/default/files/imagecache/article/2010/11/contentsegment_15721303w800_h_r0_p0_s1_v1jpg.jpg
Όπως αποκαλύφθηκε έχει δοθεί εντολή να ανοίξουν λογαριασμοί δύο εν ενεργεία μελών του ΔΣ της ΕΠΟ και ενός συγγενικού προσώπου πρώτου βαθμού του ενός εκ των δύο.
Η ίδια εντολή έχει δοθεί για υψηλόβαθμο εν ενεργεία στέλεχος της ομοσπονδίας που είναι επικεφαλής τμήματος και για πρώην πρόεδρός της.
Επίσης ελέγχεται η δραστηριότητα της εταιρείας «Ευ Αγωνίζεσθαι» που είχε συστήσει η ΕΠΟ με την προηγούμενη διοίκηση, αλλά με το πέρασμα στην εποχή Πιλάβιου σταμάτησε τουλάχιστον όσον αφορά τη δυνατότητα διοργάνωσης στοιχήματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις από την ΕΠΟ, είναι γνωστό το υψηλόβαθμο στέλεχος που ψάχνει το ΣΔΟΕ. Έχει κληθεί να δώσει καταθέσεις στους αρμόδιους φορείς. Είναι πολλά χρόνια στην ομοσπονδία και μάλιστα λόγω του επαγγέλματός του στην ίδια θέση και οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγμα λένε ότι διατηρούσε επαφές με τον μάνατζερ Π.Π. που επίσης ερευνάται από το ΣΔΟΕ.
Ωστόσο, λένε ότι δεν γνωρίζουν ποια είναι τα δύο μέλη του ΔΣ και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί νέο –τρίτο- ραντεβού με τον ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Γ. Καπελέρη, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση.

Αντιθέτως γνωρίζουν ποιο είναι το όνομα του πρώην προέδρου της ΕΠΟ που ερευνάται αλλά λένε ότι αυτό δεν τους απασχολεί… 

http://www.soccerplus.gr/article/stin-epo-psaxnoyn-ta-meli-toy-ds
 
Εν το μεταξύ,δημοσίευμα του site leoforos.gr κάνει λόγο για εμπλοκή του Γκαγκάτση και μερικών ακόμα δικών του ανθρώπων που ήταν στην ΕΠΟ την περίοδο 2004-05.Και θα περάσουν την πόρτα της Ευελπίδων για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού Βασίλης Γκαγκάτσης και τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΠΟ το 2005, εκ των οποίων τα τρία είναι ενεργά και ήταν τότε στενοί συνεργάτες του Γκαγκάτση, ενδέχεται να έχουν εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη, αφού όλα δείχνουν πως θα τους ασκηθεί ποινική δίωξη (πληροφορίες λένε σε βαθμό κακουργήματος) για απιστία.


Η υπόθεση αφορά τον τρόπο που χειρίστηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας την περίοδο 2004-05.


Η σύνδεση του Γκαγκάτση με τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι φανερή, ενώ οι άλλοι τρεις που είναι εν ενεργεία και, ενδέχεται επαναλαμβάνουμε, να έχουν μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, είναι ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ και δηλωμένος Ολυμπιακός Γιάννης Οικονομίδης, ο ταμίας της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος στις εκλογές όπου ήταν υποψήφιος ο Νικόλας Πατέρας στήριξε την υποψηφιότητα Παπουτσάκη -την οποία στήριζε και ο Σωκράτης Κόκκαλης- και προκάλεσε αντιδράσεις, και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Χατζηαποστόλου, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Γκαγκάτση και έχων καλές σχέσεις με τον Κόκκαλη.


Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θεωρούμε ένοχους και πως έχουν κάνει οτιδήποτε αξιόποινο τους παραπάνω κυρίους. Απλά αναφέρουμε το ρεπορτάζ πώς έχει και κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου