'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ... ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 9,84!!!!

Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, αλλά διασταυρωμένες πληροφορίες επιμένουν: Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννυ Ποδηματά, μόλις εξελέγη, αιτήθηκε και πήρε άδεια άνευ αποδοχών από τον Αθήνα 9,84!


Με τον τρόπο αυτό, εξασφάλισε ότι όταν ολοκληρώσει τη θητεία της στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες, θα υπάρχει μια δουλειά που θα την περιμένει στην Αθήνα.
 
Το αίτημα για άδεια άνευ αποδοχών, δεν είναι πρωτοφανές στον 9,84. Έχουν υπάρξει και άλλες περιπτώσεις δημοσιογράφων που έχουν υποβάλλει το συγκεκριμένο αίτημα και έχει εγκριθεί, αφού επιτρέπεται από το νόμο.
 
Το ζητούμενο όμως για μια ευρωβουλευτή, δεν έγκειται μόνον στη νομιμότητα του αιτήματος. Μπορεί να είναι νόμιμο, είναι όμως και ηθικό; Μιλάμε για μια εποχή κατά την οποία όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι- και του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, δοκιμάζονται. Και οι θέσεις εργασίας είναι ιδιαιτέρως επισφαλείς.
 
Για παράδειγμα, η κα Άννυ Ποδηματά έχει εξασφαλίσει ότι θα επιστρέψει και στο ΒΗΜΑ, όπως εξασφάλισε την επιστροφή της στον 9,84; Ερώτημα θέτουμε.
 
Και ένα τελευταίο: Για πόσο χρονικό διάστημα δίνονται αυτές οι άδειες άνευ αποδοχών;
 
http://fimotro.blogspot.com/2010/11/984_22.html
http://www.kleopas.gr/news/eyroboyleytis-me-adeia-apo-ton-984

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου