'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Οι Έλληνες που κατάφεραν να γίνουν πρωτοσέλιδο στις Τουρκικές εφημερίδες...!!

“Οι Σωτήρες της Τουρκίας”! 
 
Διαφορετικές εποχές, διαφορετικά πρόσωπα που έχουν ένα κοινό σημείο. 
 
Την ευγνωμοσύνη του Τουρκικού κράτους για τις ενέργειες τους. 
 
Μπορεί να τους χωρίζουν πολλές δεκαετίες, αλλά μία υπερχρονική κλωστή τους δένει με τέτοιον τρόπο ώστε οι ενέργειες των νεώτερων να δικαιώνουν τους παλαιότερους, ακόμα και μετά θάνατον.
 
Δείτε τα πρόσωπα και την αλληλουχία τους.
Γιάννης Μπουτάρης. Αποθεώνεται για την τολμηρή πρόταση του να τιμηθεί ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ μέσα στην πόλη όπου ζουν εκατοντάδες χιλιάδες απόγονοι των θυμάτων του. Οι Τούρκοι τον εκτιμούν και τον έκαναν πρωτοσέλιδο.
 
Όμως αυτός ο άνθρωπος οφείλει την μεγάλη αυτή τιμή σε έναν άλλον άνθρωπο που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Τον άνθρωπο που και αυτός απέλαβε την ύψιστη τιμή από το τουρκικό κράτος, καταφέρνοντας πριν λίγα χρόνια να γίνει και αυτός πρωτοσέλιδο. Ο Τιτάνας, νυν Έλληνας πρωθυπουργός. Ο Γεώργιος Παπανδρέου! (Τον γράφουμε Γεώργιο γιατί έχει σημασία για την συνέχεια)…
Το επικό “Μπράβο Γιόργκο” το κέρδισε δείχνοντας πως ένας Ελληναράς υπουργός μπορεί να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις διεθνείς συνθήκες, το διεθνές δίκαιο και γενικότερα ότι έχει να κάνει με “διεθνή νομιμότητα” (ύστερα παραπονιόμαστε γιατί οι κακοί Τούρκοι δεν σέβονται τον ΟΗΕ κλπ).
Ο Μπράβο Γιόργκος κατονόμασε για πρώτη φορά στα χρονικά ως “Τουρκική” μέρος της μουσουλμανικής κοινότητας της Θράκης προβάλλοντας το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.
Με αυτόν τον τρόπο, ο τότε υπουργός έδωσε το έναυσμα για την συστηματική γενοκτονία των γηγενών της Θράκης, αφού ως γνωστόν οι εκεί “Τούρκοι” είναι κάτι σαν τζουκ μποξ που όσο πέφτει το δολάριο στη σχισμή, αυτοπροσδιορίζονται ανάλογα τον χορηγό.
Εάν κάποιος ευκατάστατος ήθελε να κάνει πλάκα, θα μπορούσε να τους κάνει να δηλώνουν ανδρομεδιανοί (συνοδεύοντας τον ισχυρισμό με τις ανάλογες εκδόσεις και άφθονο χρήμα).
Ο Γεώργιος Παπανδρέου όμως προσέφερε άλλη μία υπηρεσία στην Τουρκία, αθωώνοντας μετά από δεκαετίες τους ευεργέτες του Τουρκικού κράτους, τους εκτελεσμένους στην περιβόητη δίκη των 6, που και αυτοί είχαν γίνει ένα επικό πρωτοσέλιδο:
Το πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Yeni Giun (Αύγουστος ’22) με τις φωτογραφίες των Γούναρη και Στράτου και τον τίτλο:
“ΓΟΥΝΑΡΗΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ: ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ”

Ο Γιώργος λοιπόν, φρόντισε έστω και μετά θάνατον να δικαιωθεί ο αγών αυτόν τον ανθρώπων. Ας μην ξεχνάμε πως εάν δεν υπήρχαν αυτοί οι ευεργέτες της Τουρκίας, πιθανότατα να μην υπήρχε και η εξουσιαστική δυναστεία των Παπανδρέου. Γιατί; Μία εικόνα, χίλιες λέξεις 
Θεέ μου, όχι άλλους ευεργέτες!
http://armageddon-news.blogspot.com/2010/11/blog-post_997.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου