'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Λεβέντης: "Γιατί παραιτήθηκα"

Θα πηδηχτώ απ’ το παράθυρο είχε πει πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Λεβέντης στο x-factor, αλλά τελικά άνοιξε… κανονικά την πόρτα και έφυγε, αφήνοντας πίσω του την θέση του γενικού διευθυντή του Ant1.

«Μου ήρθε μία απόφαση και με βάση αυτή την απόφαση θέλησα να λειτουργήσω με το ένστικτό μου», δήλωσε ο Γιώργος Λεβέντης που μπορεί να αφήνει το ελληνικό x-factor, ωστόσο από εδώ και πέρα θα συνεργάζεται με την εταιρεία του διάσημου κριτή του βρετανικού x-factor, Simon Cowell. «Θα δουλεύω και με την μουσική και με την τηλεόραση για τα επόμενα χρόνια. Θα μπορώ να εργάζομαι στο Λονδίνο και να έρχομαι κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα. Τι καλύτερο υπάρχει από αυτό;», αναρωτήθηκε και οι υπόλοιποι πρόσθεσαν: Τι να κάνει σε μια χώρα που όλα… κόβονται

Εντωμεταξύ, σε αποκλειστικές δηλώσεις της στην εκπομπή Επτά με την Μαρία Σταματέρη, η διευθύντρια επικοινωνίας του καναλιού Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε ότι οι συνεργάτες του Γιώργου Λεβέντη δεν έπεσαν και τόσο πολύ από τα σύννεφα με την είδηση, αλλά ότι η εν λόγω αποχώρηση ήταν απλά θέμα χρόνου. «Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ότι θα συμβεί κάποια στιγμή αυτό και το ξέραμε αρκετούς μήνες τώρα. Νομίζω ότι όλοι στενοχωριόμαστε, αλλά και όλοι έχουμε την αίσθηση ότι ο Γιώργος θα ξαναγυρίσει με την έννοια ότι έρχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τελικά, αφού όλοι το γνώριζαν, γιατί όταν συνέβη μίλησαν για... βόμβα;


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου