'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Αντί για την κοπέλα του... ήρθαν 10 αστυνομικοί !!!!

Τ
ο τι τράβηξε νεαρός που περίμενε την κοπέλα του στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου... δεν περιγράφεται! 

 Βλέπετε στάθηκε άτυχος, αφού είχε δώσει ραντεβού την ημέρα και την ώρα που ένας νεαρός είχε ληστέψει πρατήριο υγρών καυσίμων που λειτουργεί στην περιοχή. 

Οπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, είχε νυχτώσει, ο νεαρός φορούσε μία φόρμα και περίμενε μέσα στο όχημα! Ξαφνικά βλέπει δέκα αστυνομικούς... να του την πέφτουν! «Τι έγινε, ρε παιδιά; 

Την κοπέλα μου περιμένω», τους είπε, αλλά εκείνοι ήταν αποφασισμένοι! «Επί μισή ώρα δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Με ρωτούσαν κάποια πράγματα, τους έλεγα ότι δεν ήξερα τίποτα, όμως, εκείνοι επέμεναν»! Ο νεαρός τους έδειξε την ταυτότητά του, όμως, εκείνοι συνέχιζαν. 

Έκαναν το αυτοκίνητό του φύλλο - φτερό, χωρίς βέβαια να βρουν το παραμικρό! «Την αλήθεια σας λέω, μα είναι δυνατόν; Βρε, μπελά που βρήκα», φώναζε ο άτυχος οδηγός... τίποτα εκείνοι! Όσο για την κοπέλα του; Δικαιολογημένα τα έχασε αντικρίζοντας τον αγαπημένο της "μπουζουριασμένο"», από δέκα άνδρες της Αστυνομίας! 

Περιπολικό, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ όλοι ήταν εκεί! Τη δουλειά τους, βέβαια, έκαναν, αλλά στη μισή ώρα που έκαναν... δεν θα είχε φύγει ο πραγματικός ληστής; Και όντως αυτό είχε γίνει! Γιατί ο άνθρωπος που απείλησε με όπλο (της το είχε βάλει στο κεφάλι) τη νεαρή υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων είχε εξαφανισθεί! 

Όσο για τον νεαρό οδηγό; Ακόμη και σήμερα... σταυροκοπιέται και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που του συνέβη! Ήταν δε τόση η τρομάρα που πήρε και ο φόβος του ότι μπορεί να μπλέξει (ο καθένας έτσι θα αισθανόταν μετά από μισή ώρα εξονυχιστική έρευνα) που μάλλον... δεν θα ξαναδώσει ραντεβού στη συγκεκριμένη οδό! 

Πήρε 3.000 ευρώ
Η ληστεία είχε γίνει το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Άγνωστος υπό την απειλή όπλου κατάφερε να αποσπάσει από την υπάλληλο 3.000 ευρώ και να εξαφανιστεί. Το πρατήριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βορείου Ηπείρου και Μαυροκορδάτου και ο άγνωστος άνδρας φορώντας κουκούλα στο πρόσωπό του και με το όπλο στο χέρι, εισέβαλε στο χώρο του ταμείου, ενώ σημαδεύοντας την υπάλληλο, ζήτησε να του δώσει όλα τα χρήματα που υπήρχαν μέσα σε αυτό. Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, όμως, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει. 


http://dete.gr/news.php?article_id=13345

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου