'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

“Τρώει” την Κατσέλη η Τρόικα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την υπουργό Εργασίας κ. Λούκα Κατσέλη, στην οποία της ζήτησε εξηγήσεις για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της τρόικα! 

Ο πρωθυπουργός αιφνιδιάστηκε από την πρωτοβουλία της υπουργού να πάει ''κόντρα'' στις αποφάσεις της κυβέρνησης και μάλιστα παραμονές της εκταμίευσης της τρίτης δόσης του δανείου!

Μέχρι τις 9 το βράδυ γίνονταν έντονες συζητήσεις στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας με τους εκπροσώπους της τρόικα, οι οποίοι έβαζαν εκβιαστικά το δίλλημα «ή αυτή την εβδομάδα παίρνετε σκληρά μέτρα, όπως κατάργηση τους εφάπαξ στους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ ή καθυστερούμε την τρίτη δόση του δανείου στην Ελλάδα». Για το λόγο αυτό αναβάλλεται η αυριανή (Δευτέρα) συνέντευξη των αντιπροσώπων της τρόικα που θα γίνει την Τρίτη.

Οι ξένοι εκπρόσωποι είναι πολύ θυμωμένοι και με τη στάση της κ. Κατσέλη που σε συνέντευξή της είπε ότι δεν θα γίνουν αποδεκτοί οι νέοι όροι της τρόικα αλλά και από τη στάση της υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνας Μπιρμπίλη για την απελευθέρωση στο χώρο της ενέργειας.

Από τις αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb αναφέρουν ότι υπάρχει αυστηρότατη προειδοποίηση από τους εκπροσώπους της τρόικα στην ελληνική κυβέρνηση χθες το βράδυ ότι θα φύγουν από την Αθήνα χωρίς να δώσουν την έγκρισή τους για την τρίτη δόση του δανείου εφόσον οι έλληνες υπουργοί δεν αποδεχθούν πλήρως τα νέα μέτρα για τους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ και την κατάργηση του εφάπαξ.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου