'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Οι δημοτικοί αστυνομικοί αδυνατούν να εφαρμόσουν τον αντικαπνιστικό νόμο.!!!

Μετά τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα, αν τηλεφωνήσετε στην Δημοτική Αστυνομία της Πάτρας για να καταγγείλετε την παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου, στο τηλεφωνικό κέντρο δεν θα σας απαντήσει κανείς. 

 Επίσης αν βρίσκεστε στο Ρίον η στα Βραχνέικα, δύο περιοχές που σύντομα θα ανήκουν στο Καλλικρατικό δήμο Πατρέων, θα αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα σε καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο Προϊστάμενος της Δημοτικής...
...Αστυνομίας Ιωάννης Σιδερης, με το υπάρχον προσωπικό και τις σημερινές βάρδιες, τίποτα ουσιαστικό δεν θα γίνει στον τομέα του ελέγχου για την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους.
Μέσα στα προβλήματα της έλλειψης προσωπικού, του ωραρίου και των αποστάσεων, πρέπει να συνυπολογιστούν και οι άλλες δραστηριότητες της υπηρεσίας, όπως το κυκλοφοριακό.


Έτσι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ και παρά τη δημιουργία στο μέλλον μεικτών κλιμακίων της Δημοτικής Αστυνομίας και της Διεύθυνσης Υγείας, τίποτα το ουσιαστικό δεν θα προκύψει, εάν δεν προσαρμοστούν ωράρια λειτουργίας και δεν ενισχυθούν με προσωπικό, για να ανταπεξέλθουν στις νέες αυξημένες απαιτήσεις.


thebest.gr
http://tacoalatipota.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου