'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Η κυβέρνηση διαψεύδει δήλωση Καστανίδη για εκλογές τον Νοέμβριο


Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η κυβέρνηση ότι υπήρξε δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη ότι πρέπει να στηθούν διπλές κάλπες το φθινόπωρο.
«Ο κ. Καστανίδης ποτέ δεν έχει προβεί σε δημόσια δήλωση για εκλογές το φθινόπωρο. Συνεπώς, αυτό που γράφτηκε, ελέγχεται πλήρως και, φυσικά, εφόσον δεν υπάρχει δημόσια δήλωση, δεν μπορούμε να αποδίδουμε σε κάποιον υπουργό τέτοιες απόψεις» σημείωσε ο Γιώργος Πεταλωτής.

Στην Ελευθεροτυπία της Δευτέρας υπάρχει ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης είχε ταχθεί υπέρ της διπλς κάλπης το Νοέμβριο (δημοτικές και βουλευτικές), εκτιμώντας ότι μια νωπή εντολή, με τα σημερινά δεδομένα, θα δημιουργήσει μια νέα δυναμική και θα αφαιρέσει επιχειρήματα από τη ΝΔ που προσπαθεί να αποσείσει ή να συσκοτίσει τις ακέραιες ευθύνες που φέρει για τη σημερινή κατάσταση της χώρας.
Η προδιάθεση Καστανίδη, σύμφωνα με την εφημερίδα, περιγράφηκε σε φιλική συνάντηση που ο υπουργός είχε το Σάββατο με εκπροσώπους του Τύπου στη Θεσσαλονίκη.
greekmoney.gr

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://exypno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου