'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Οι άπιστοι… τύποι !!!

Υπάρχουν διάφοροι τύποι άπιστων αντρών, οι οποίοι καθορίζονται ανάλογα µε το κίνητρό τους, οι πιο συνήθεις όµως είναι:


1. Ο ευκαιριακός: Είναι επιρρεπής σε «απρογραµµάτιστες» ευκαιρίες, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήµατα στη σχέση του και δεν νιώθει ενοχές, γιατί δεν έχει συναισθήµατα για την ερωµένη του. Για εκείνον είναι ένα παιχνίδι ευχαρίστησης µε το οποίο επιβεβαιώνει τον ανδρισµό του.


2. Ο πολέµιος του χρόνου: Αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι γερνάει τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του και συνήθως επιλέγει µια πολύ νεότερη γυναίκα για να επιβεβαιώσει την ισχύ του ανδρισµού του. Αυτοί οι άντρες είναι µεγαλύτερης ηλικίας, τα παιδιά τους έχουν φύγει συνήθως από το σπίτι και είναι ικανοί ακόµα και να πληρώσουν για να εξαγοράσουν τον ερωτικό θαυµασµό.


3. Ο νάρκισσος µισογύνης: Είναι εξαιρετικά ελκυστικός, διογκώνει τα ταλέντα και τα επιτεύγµατά του και νιώθει ότι έχει εξαιρετικά προσόντα. Απιστεί συστηµατικά µε σύντοµες σχέσεις και δεν δένεται ποτέ συναισθηµατικά. Χρησιµοποιεί τις γυναίκες, ενώ παράλληλα τις κακοµεταχειρίζεται και τις υποτιµά. Η σχέση µε τη µητέρα του χαρακτηρίζεται από κρυφό ή εκδηλωµένο θυµό.


4. Ο επιτυχηµένος: Πρόκειται για τον επαγγελµατικά επιτυχηµένο άντρα που νιώθει ότι η επιτυχία του τού δίνει το δικαίωµα να κάνει εξωσυζυγικές σχέσεις. Ο συγκεκριµένος τύπος αντιµετωπίζει το σεξ όχι τόσο ως εµπειρία ηδονής αλλά ως επιβράβευση για την επιτυχία του.


5. Ο οικογενειάρχης: Ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι η ζωή του «κινείται» µόνο γύρω από τα παιδιά και την καθηµερινότητα. Η σύντροφός του δεν ασχολείται µε την εµφάνιση και τις σεξουαλικές του επιδόσεις και, παρότι η οικογένεια λειτουργεί καλά, η σχέση του ζευγαριού δεν υπάρχει.


6. Ο µη συγκρουσιακός: ∆υσκολεύεται να έρθει σε σύγκρουση και να αντιµετωπίσει τα προβλήµατα της σχέσης επειδή νιώθει αδύναµος να δώσει λύσεις ή φοβάται την εγκατάλειψη. Νιώθει ότι κάτι λείπει, όµως η σύντροφός του είτε δεν το βλέπει είτε δεν το θεωρεί τόσο σηµαντικό, γεγονός που τον θυµώνει. Στην «παράνοµη» σχέση του συνήθως υπάρχουν έντονα συναισθήµατα και συντροφικότητα και υπάρχει µεγάλη πιθανότητα να χωρίσει από τη νόµιµη σύντροφό του αν η ερωµένη του είναι ελεύθερη.


ΠΗΓΗ: http://tsigouinos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου