'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ.

Και κυρίως την περιμένουν…

Και την περιμένουν πανικόβλητοι!!!

Οι μηχανισμοί καταστολής προετοιμάζονται, και όπως έχουμε πολλάκις επισημάνει στο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ», είναι πολύ πιθανό να επιχειρήσουν να φέρουν αντιμέτωπο τον ξεσηκωμένο λαό ακόμα και με δολοφονικά τάγματα εφόδου.

Είναι επίσης πολύ πιθανόν να επιχειρηθεί η εκτροπή του κοινωνικού ξεσηκωμού, με ολέθριες τακτικές που θα εμπλέξουν ακόμα και ακραία λαθρομεταναστευτικά στοιχεία, σε κοινωνικές συγκρούσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο εκφασισμός της πολιτικής για τον οποίο έχουν επιστρατεύσει το δίδυμο Πάγκαλος – ΛΑΟΣ, επιχειρεί να προετοιμάσει ψυχολογικά το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Το δολοφονικό πακέτο που σκότωσε τον άτυχο αστυνομικό στο γραφείο του υπουργού ΠΡΟΠΟ, ήταν κι αυτό ενταγμένο στα πλαίσια αυτής της άθλιας και ύπουλης προσπάθειας. Τα μηνύματα του μίσους και της οργής που είναι πλέον διάχυτα στην Ελληνική κοινωνία, δεν μπορούν να τα παραβλέψουν.

Η δήλωση του Γ. Μανώλη στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, στο ΣΚΑΪ, είναι σαφής.


Την παραθέτουμε ασχολίαστη και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:

«Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι μας περιμένει. Μετά το φθινόπωρο θα καταλάβουμε όλοι ότι θα χάσουμε το 50% του εισοδήματός μας, ο κόσμος μαζεύει μέσα του την αγανάκτηση, αλλά κάποια στιγμή θα εκραγεί. Μην απορήσετε εάν το φθινόπωρο όλα αυτά που βλέπουμε και δεν συμφωνώ, ούτε εγώ ούτε εσείς, τις καταλήψεις, τους αποκλεισμούς λιμανιών απ' το ΠΑΜΕ, μην απορήσετε αν κόσμος τρέχει πίσω από τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ κι ας μη συμφωνεί, μόνο και μόνο για να εκτονωθεί. Πρέπει να κρατήσουμε την οργή του κόσμου μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια, μέσα στο πλαίσιο των θεσμικών συνδικαλιστικών οργάνων»...

ΠΗΓΗ: http://ellinikoforum.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Εύχομαι το φθινόπωρο να γίνουν σημεία και τέρατα και όποιος γλυτώσει.
    Να μην γλυτώσουν όλοι αυτοί οι αλητήριοι τύποι που μας κυβερνάνε έτσι χωρίς την θέλησή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή