'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη φοιτητής του ΤΕΙ Σερρών με 200 βίντεο παιδικής πορνογραφίας..Υπέκλεπτε Μέχρι και τις συχνότητες της αστυνομίας....

Ο 25χρονος Σερραίος φέρεται να είναι μέλος κυκλώματος που δρούσε κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα και διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας.
 
Ο νεαρός φοιτητής έπεσε στα χέρια της ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Στην κατοχή του είχε 11 σκληρούς δίσκους μέσα στους οποιούς ήταν αποθηκευμένα τουλάχιστον 200 βίντεο με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά κάτω των 10 ετών.


Κατασχέθηκαν επίσης 4 DVD, 2 laptop κι ένα σύστημα υποκλοπής του σύματος ασυρμάτων της αστυνομίας. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


"Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης έρευνας για τον εντοπισμό διακίνησης παιδικής πορνογραφίας" δήλωσε ο κ. Παπαντωνίου, ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες φαίνεται ότι ο 25χρονος φοιτητής, που ομολόγησε τις πράξεις του, δεν είναι μέλος κυκλώματος.http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/01/200.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου