'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πάμπλουτος και άγνωστος!!!!!!!!!!!1

Κέρδισε 129,8 εκατομμύρια ευρώ στο Euro Milions και ορθά σκεπτόμενος αποφάσισε να κρατήσει την ανωνυμία του. Χθες παρέλαβε την επιταγή, μετά από δύο εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων 1000 άτομα είχαν παρουσιαστεί ως νικητές.

Ο νικητής του μυθικού ποσού των 129,8 εκατομμυρίων ευρώ στο Euro Millions, που αποτελεί και ποσό ρεκόρ του τυχερού αυτού παιχνιδιού, αποφάσισε να τηρήσει την ανωνυμία του, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική λαχειοφόρος αγορά Camelot.

Ο υπερτυχερός του Euro Millions ενημερώθηκε σχετικά και πήρε χθες, Τετάρτη, την επιταγή του βάζοντας τέλος στην αγωνία σχεδόν δύο εβδομάδων για όλους όσοι είχαν παίξει την 8η Οκτωβρίου.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, περίπου 1.000 άνθρωποι είχαν σπεύσει να διεκδικήσουν το μεγάλο ποσό, διευκρίνισε η Camelot.

Ο σεβασμός της ανωνυμίας του, που ζήτησε ο νικητής, επιβάλει στην Camelot να μην δώσει στη δημοσιότητα καμία πληροφορία, ούτε ακόμη για το πρακτορείο στο οποίο κατατέθηκε το τυχερό δελτίο, ούτε για το αν πρόκειται για ιδιώτη ή για ομάδα. Επιπλέον δεν επιτρέπεται να γνωστοποιηθεί γιατί ο δικαιούχος καθυστέρησε σχεδόν δύο εβδομάδες να ζητήσει τα κέρδη του.

Οι πιθανότητες να πετύχει κανείς τους επτά τυχερούς αριθμούς (9, 30, 35, 39, 46, 6 και 8) του δελτίου αυτού ήταν μία στα 76 εκατομμύρια.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που κερδίζει ποτέ κανείς στο Euro Millions μετά τα 126 εκατομμύρια ευρώ που είχε κερδίσει πέρυσι μια Ισπανίδα.

Αν ο νικητής έπαιξε μόνος του, η περιουσία του θα βρεθεί άμεσα στην 589η θέση των μεγαλύτερων περιουσιών στη Βρετανία, σύμφωνα με τον κατάλογο του 2010 των Sunday Times και θα προηγείται αυτής του Ροντ Στιούαρτ ή του Ντέιβιντ Μπάουϊ.

Το Euro Millions, το οποίο ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2004 από τρεις χώρες (Γαλλία, Ισπανία, Βρετανία), δέχθηκε αργότερα τη συμμετοχή και άλλων έξι χωρών (Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ελβετία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Αυστρία).

Από το Φεβρουάριο του 2004, 233 παίκτες έχουν κερδίσει στο Euro Millions στις εννέα αυτές χώρες, ενώ τον μεγαλύτερο αριθμό νικητών έχει η Γαλλία με συνολικά 61.
 
Ωστόσο οι παίκτες στη Βρετανία ήταν ιδιαίτερα τυχεροί φέτος, καθώς ήδη έχουν κερδίσει τρεις φορές. Τα κέρδη μάλιστα αυτών των τυχερών βρίσκονται μεταξύ των μεγαλύτερων από τότε που δημιουργήθηκε το Euro Millions: στις 12 Φεβρουαρίου 64.809.203 ευρώ, στις 14 Μαΐου 100.037.101 ευρώ και αυτήν τη φορά 129.818.431 ευρώ.

http://news247.gr/kosmos/news/o_nikhths_toy_euro_milions.594365.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου