'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Φοιτήτρια πρωταγωνίστησε σε πορνοταινία ...!!!!!!!!

Η Elizabeth Hawkenson, φοιτήτρια γεωλογίας στο Τμήμα Φιλελεύθερων Τεχνών και Επιστημών του κρατικού πανεπιστημίου της Αριζόνα, έχασε την υποτροφία της εξαιτίας ενός ροζ βίντεο, στο οποίο πρωταγωνίστησε η ίδια.!!!
 
Στο βίντεο η φοιτήτρια, λίγο πριν προβεί σε… ερωτικές πόζες φαίνεται να δείχνει στην κάμερα τη φοιτητική της ταυτότητα, για να αποδείξει ότι είναι ενήλικη.


Ένας φοιτητής στο πανεπιστήμιο, στου οποίου τα «χέρια» έπεσε το συγκεκριμένο βίντεο έστειλε μια επιστολή ζητώντας από το πανεπιστήμιο να αποσύρει την υποτροφία των 32.000 δολαρίων από τη συγκεκριμένη φοιτήτρια γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, «ντροπιάζει το πανεπιστημιακό ίδρυμα».


Η φοιτήτρια ανταποκρίθηκε σε μια αγγελία, σύμφωνα με την οποία οι ενδιαφερόμενες κοπέλες μπορούν να συμμετάσχουν σε μια γυμνή φωτογράφιση. Απ’, ό,τι φαίνεται ο υπεύθυνος της «ροζ οντισιόν» τις έπειθε να πρωταγωνιστήσουν σε βίντεο πορνό, υποσχόμενος ότι θα τις κάνει πορνοστάρ που θα κερδίζουν 5.000 την ημέρα.


Η Elizabeth όμως, όπως αποκάλυψε σε εφημερίδα ότι γνώριζε ότι το βίντεο θα «έβγαινε» στο Διαδίκτυο. Η ίδια πήρε μεν τα 2.000 δολάρια, αλλά πίστευε ότι θα προβαλλόταν μόνο σε sites στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα έπρεπε να πληρώσουν για να το δουν.


Αυτό όμως δεν έγινε και η τα… «κατορθώματα» της Elizabeth έγιναν γνωστά σε ένα ευρύ κοινό!


http://stakarfia.blogspot.com/2010/10/blog-post_9696.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου