'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Επέλαση μυγών στο πιο στοιχειωμένο χωριό!!!!!!!

Το Pluckley, γνωστό και ως το «πιο στοιχειωμένο χωριό» στη Βρετανία, γνωρίζει τις τελευταίες μέρες  μια απίστευτη επέλαση μυγών . Έτσι, εκτός από τα 14 «επιβεβαιωμένα» φαντάσματα, αριθμεί πλέον και χιλιάδες μύγες που έχουν εισβάλλει στο χωριό, κάνοντας ανυπόφορη τη ζωή των 1.050 κατοίκων του.

Τα ενοχλητικά έντομα, μπαίνουν κατά εκατοντάδες στα σπίτια και στα αυτοκίνητα των κατοίκων του χωριού, ενώ κανείς δεν ξέρει από προέρχονται αλλά ούτε και που πάνε!


Η εισβολή ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και όλο πλέον το χωριό μιλά γι΄αυτήν, καθώς κανείς δεν ξέρει τι να κάνει. Οι κάτοικοι μάλιστα είναι τόσο απελπισμένοι, που συγκάλεσαν ενοριακό συμβούλιο ώστε να δουν πως θα ξεφορτωθούν τα σμήνη μυγών τα οποία σημειωτέον δεν κατατροπώνονται ούτε με εντομοκτόνα!

Μια κάτοικος είπε πως κάθε μέρα σκοτώνει τουλάχιστον 300 μύγες στο σπίτι της, οι οποίες μπαίνουν σε όλα ανεξαιρέτως τα δωμάτια: « Τελείωσα δυο δοχεία εντομοκτόνου και τοποθέτησα στο σπίτι μου ειδικό χαρτί για να κολλάνε πάνω οι μύγες, το οποίο πιάνει περίπου 40 μύγες την ώρα!».

Ένας άλλος κάτοικος δήλωσε απεγνωσμένος: « Οι μύγες είναι παντού. Ακόμα και όταν οδηγάμε, δεκάδες απ΄αυτές κολλάνε πάνω στο παρμπρίζ, ενώ αν ανοίξουμε τα παράθυρα του αυτοκινήτου εισβάλλουν μέσα και δεν μπορείς να οδηγήσεις».

Έτσι, μπορεί οι κάτοικοι να… «γλύτωσαν» από τα φαντάσματα, αλλά από τα ενοχλητικά παράσιτα παραμένει άγνωστο το πώς θα γλυτώσουν!


star.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου