'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΝΒΑ : Απαγορεύτηκαν τα ...μαγικά παπούτσια !!!!!!!!!!!!!!!

Υπό απαγόρευση έθεσε το ΝΒΑ τα... "ντοπαρισμένα" παπούτσια, μία εβδομάδα πριν από το πρώτο τζάμπολ της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, που θα αρχίσει στις 26 Οκτωβρίου. 


Η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έκρινε ως "παράνομα" τα παπούτσια που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους αθλητές να επιτύχουν μεγαλύτερο άλμα.


    «Σύμφωνα με τους κανονισμούς της Λίγκας, οι παίκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιούν στον αγώνα κάποιο παπούτσι που δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα» είναι η θέση του ΝΒΑ επί του θέματος, μέσω ανακοίνωσης. 

Η διάταξη αυτή, μεταξύ άλλων, προβλέπει την απαγόρευση και των "Concept 1". Αυτά είναι αθλητικά παπούτσια αξίας 300 δολαρίων, τα οποία κατασκευάζει η εταιρεία "Athletic Propulsion Labs", που εδρεύει στο Λος Άντζελες και ανήκει στους Άνταμ και Ράιαν Γκόλντστον.


    Σύμφωνα με την εταιρία, αρκετοί ήταν οι παίκτες που ζήτησαν πληροφορίες για τα "θαυματουργά παπούτσια", με την πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων να αποτελείται από τους "πρωτάρηδες" στο πρωτάθλημα (ρούκι). Τα ονόματά τους, πάντως, δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν, επειδή έχουν υπογράψει συμβόλαια με άλλες εταιρείες-χορηγούς.


    Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι ότι το μέτρο που έλαβε το ΝΒΑ μετατράπηκε σε δωρεάν διαφήμιση για την εταιρεία. Το έγγραφο, στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας της εταιρείας, παρουσιάζεται με υπερηφάνεια και τιτλοφορείται «Απαγορεύεται από το ΝΒΑ», ενώ δημοσιεύεται η ακόλουθη ανακοίνωση: «Τα προϊόντα σε αυτή την ιστοσελίδα βελτιώνουν τις αθλητικές επιδόσεις και το ΝΒΑ τα έχει απαγορεύσει για την περίοδο 2010-2011».


    Ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει, συνοπτικά, τα αποτελέσματα που πραγματοποιούνται για τη δοκιμή των "θαυματουργών" παπουτσιών. Υπό την εποπτεία δύο καθηγητών της βιομηχανικής διαπιστώθηκε -όπως υποστηρίζει η εταιρεία- ότι σε ορισμένες περιπτώσεις αυτά τα παπούτσια μπορούν να αυξήσουν το ύψος στο άλμα ακόμα και κατά 8-9 εκατοστά.

http://www.agelioforos.gr/
http://exypno.blogspot.com/2010/10/blog-post_3429.html#ixzz132knzqHt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου