'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

To Μega θέλει να μεταδώσει Το Νησί και οχι την διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου!!!!!

Το ότι η τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στους τηλεοπτικούς της αντιπάλους είναι γνωστό.  

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι η σειρά έχει προκαλέσει αναβρασμό και στην κυβέρνηση, καθώς το επιτελείο του πρωθυπουργού αποφάσισε την διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου την Δευτέρα το βράδυ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Mega είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στην μετάδοση της συνέντευξης, η οποία αυτή την στιγμή προγραμματίζεται για τις οκτώ το βράδυ. Ο λόγος; Το Mega θέλει να μεταδώσει Το Νησί και όχι την συνέντευξη του πρωθυπουργού! 


Είναι πραγματικά πρωτοφανές το γεγονός ότι ένα τηλεοπτικό δίκτυο εθνικής εμβέλειας, το οποίο μάλιστα μεταδίδει ένα καθαρά πολιτικό κεντρικό δελτίο, να εμφανίζεται αρνητικό στο να μεταδώσει διακαναλική συνέντευξη πρωθυπουργού και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο....


Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η κυβέρνηση επιθυμούσε διακαώς την μετάδοση της συνέντευξης το βράδυ, καθώς η ώρα μετά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων θεωρείται ζώνη υψηλής τηλεθέασης, γνωστή στο τηλεοπτικό λεξικό και ως prime time κι έτσι όλοι – σύμφωνα με την κυβέρνηση πάντα - θα έβλεπαν τον Γιώργο Παπανδρέου. Μάλλον, όμως, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. 


http://100greekblogs.blogspot.com/2010/10/to-ega.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου