'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Επιτηρητής σεξομανών η πιο παράλογη απαίτηση πελατών ξενοδοχείου!!!!!!!

Σίγουρα αν δουλεύεις σε ξενοδοχείο, θα πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή και κατανόηση, καθώς μερικοί πελάτες έχουν κάπως...περίεργες απαιτήσεις. Πόσο ήρεμος όμως πρέπει να είναι ένας άνθρωπος, για να αντιδράσει με ψυχραιμία στην απαίτηση σεξουαλικά εθισμένων να τους προσέχει για να μην παραστρατήσουν;

Η λίστα με τις πιο παράλογες απαιτήσεις, από θαμώνες ξενοδοχείων, δόθηκε στη δημοσιότητα από την αλυσίδα ξενοδοχείων, Best Western, και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ξεχωριστά κρεβάτια για σκύλους, reiki για ζώα καθώς και επιτηρητή για σεξουαλικά εθισμένους!

Ακόμα στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και ένα ιδιωτικό δωμάτιο, το οποίο απαίτησε μια ομάδα αντρών, οι οποίοι ήθελαν να φορέσουν ανενόχλητοι νυχτικά μωρών!

Μια άλλη ομάδα ταξιδιωτών, δεν καταδεχόταν να φάει τίποτα που δεν είχε μπλε χρώμα, ενώ μια εταιρεία απαίτησε...εκπαίδευση τσίρκου για όλους τους υπαλλήλους της.

Ένας άλλος πελάτης, ο οποίος θα διοργάνωνε ένα συνέδριο κηπουρών, ζήτησε να περιποιηθεί τους κήπους του ξενοδοχείου.

Αλλά, στην πρώτη θέση των πιο εξωφρενικών αιτημάτων, παραμένει η απαίτηση μιας ομάδας εθισμένων στο σεξ, οι οποίοι συμμετείχαν σε πρόγραμμα θεραπείας, και ζήτησαν ατομικά δωμάτια για το κάθε μέλος αλλά και έναν υπάλληλο του προσωπικού να τους αποτρέπει από σεξουαλικές επαφές!  


http://cosmo.gr/OddlyEnough/England/293789.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου