'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αμόκ καταλήγει σε σφαγή...!!!

Μακελειό σε σχολείο στις Φιλιππίνες με τρεις ανθρώπους να πέφτουν νεκροί και άλλοι έξι να τραυματίζονται. Το περιστατικό συνέβη όταν πρώην κρατούμενος εισέβαλε σε σχολείο και μαχαίρωσε όποιον βρήκε μπροστά του.

Το θάνατο σκόρπισε πρώην κρατούμενος που εισέβαλε το πρωί της Παρασκευής σε σχολείο στις νότιες Φιλιππίνες, σκοτώνοντας με μαχαίρι τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ένα ανήλικο παιδί, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. Στο πέρασμά του, ο δράστης τραυμάτισε άλλους έξι υπαλλήλους του σχολείου.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε καταληφθεί από αμόκ, σκότωσε μια δασκάλα, έναν 12χρονο μαθητή και τον παππού του που επισκεπτόταν το σχολείο αυτό το οποίο βρίσκεται κοντά στη Ζαμποάνγκα, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας Έντουϊν ντε Οκάμπο, ο δολοφόνος φαίνεται να μπήκε σε μία τάξη, μαχαίρωσε μπροστά στα μάτια των μαθητών τη δασκάλα τους στο θώρακα και στη συνέχεια τραυμάτισε δύο άλλους δασκάλους και δύο μαθητές.

Στη συνέχεια προσπάθησε να μπει και σε άλλες τάξεις, τραυματίζοντας τους μαθητές που έβρισκε στο πέρασμά του.

Ο πρώην κρατούμενος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, εργαζόταν ως φύλακας σε κοκκορομαχίες. Οι κάτοικοι της γειτονιάς που ειδοποιήθηκαν για τη σφαγή, αποφάσισαν να τον κυνηγήσουν και τελικά, τον λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου.

Να σημειωθεί ότι ο άνδρας είχε καταδικαστεί σε 27 χρόνια κάθειρξη, με την κατηγορία βιασμού ανηλίκων το 1981 και τελικα, αφέθηκε ελεύθερος το 2008.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου