'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ιωάννινα-Βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές σε 25 αυτοκίνητα...!!

Δεκάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν ο ένας μετά τον άλλο τα οχήματά τους... με σκασμένα όλα τα λάστιχα, σε κεντρικά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων όπου τα είχαν σταθμεύσει! 

Η καταστροφή προκλήθηκε από την επιδρομή άγνωστων βανδάλων, που Παρασκευή φθορές ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ χωρίς προφανή λόγο!

Τα περισσότερα αυτοκίνητα -13, συνολικά!- ήταν σταθμευμένα στην οδό Λόρδου Βύρωνος, όπου τα είχαν αφήσει οι ιδιοκτήτες τους είτε επειδή κατοικούν στην περιοχή ή για να επισκεφθούν παρακείμενα κέντρα διασκέδασης. Δύο αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές στην οδό Κατσάρη και άλλα ένδεκα μέσα στον χώρο στάθμευσης γνωστού σούπερ μάρκετ!

Οι ιδιοκτήτες τους ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στους τόπους της δολιοφθοράς και κατέγραψαν τις ζημιές. Οι αστυνομικοί ζήτησαν και πήραν το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος όλων των καταστημάτων που λειτουργούν στα σημεία όπου έγιναν οι ζημιές και προσπαθούν να εξακριβώσουν αν κάποια από αυτές έχει καταγράψει τον ή τους δράστες.


protothema.gr
SAROTIKO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου