'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με σύριγγα στη μέση του δρόμου για 50€!!!!

Ακόμα μία νύχτα τρόμου με θύματα ανυποψίαστους πεζούς - Σε άλλη υπόθεση οι δράστες έβγαλαν μαχαίρι για ένα κινητό τηλέφωνο...

Η αρχή έγινε στην στάση Ιασωνίδου, στην περιοχή της Εγνατίας. Οι δύο δράστες που είχαν στρατοπεδεύσει στην περιοχή πλησίασαν λίγο πριν τις 22.00, δύο νεαρούς και έβγαλαν σύριγγα. Τους είπαν να μην κουνηθούν, να μην φωνάξουν και να τους δώσουν όλα τα χρήματα που είχαν πάνω τους.

Τα παιδιά δεν αντιστάθηκαν. Ο ένας έβγαλε από την τσέπη του 50€ και ο άλλος το κινητό του τηλέφωνο. Οι δράστες αφού τους έψαξαν και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτα άλλο να κλέψουν, άρχισαν να τρέχουν και κατάφεραν να απομακρυνθούν.

Λίγη ώρα αργότερα, άτυχος ήταν ένας μεσήλικας που περπατούσε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με 2 κακοποιούς που έβγαλαν μαχαίρι. Άρχισαν να ψάχνουν στις τσέπες του θύματος και βρήκαν το κινητό ου τηλέφωνο. Το πήραν και εξαφανίστηκαν.

Το... ευτύχημα σε αυτές τις υποθέσεις είναι ότι τα θύματα δεν τραυματίστηκαν. Όμως πλέον τέτοιου είδους υποθέσεις τείνουν να γίνουν καθημερινές με πολίτες να έρχονται αντιμέτωποι με ληστές αποφασισμένους για όλα, στη μέση του δρόμου...




newsit
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου