'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Εδινε 50 ευρώ... σε όποιον τον πατούσε!!!!!!

Ά
ναυδους άφησε ένας 35χρονος τους θαμώνες καφετέριας στο κέντρο της Πάτρας όταν μπήκε μέσα και άρχιζε να δίνει 50 ευρώ σε όποιον προσφερόταν να τον πατήσει! 
 
Μάλιστα, δύο κοπέλες άδραξαν την ευκαιρία παίρνοντας του 50 ευρώ η καθεμιά, αφού προηγουμένως τον πάτησαν δεόντως!


Όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος μπήκε στην καφετέρια και σε όσους εκείνη τη στιγμή έπιναν τον καφέ τους είπε ότι είναι από το πανεπιστήμιο, δηλώνοντας παράλληλα ότι «κάνει μια έρευνα για να δει πόσο φθείρονται τα υλικά»!


Στη συνέχεια, δείχνοντας ένα μπουφάν, είπε με απόλυτη σοβαρότητα: «Θα φορέσω το μπουφάν και θα ξαπλώσω. Όποιος με πατήσει του δίνω 50 ευρώ».
Οι θαμώνες της καφετέριας έμειναν με το στόμα ανοικτό και κάποιοι άρχιζαν να χασκογελούν. Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι ο τύπος έκανε πλάκα, κάποιοι άλλοι τον πέρασαν για τρελό. Αλλά σε κάθε περίπτωση, όλοι το έριξαν στο χαβαλέ.
Πάντως, μια κοπέλα προσφέρθηκε να τον πατήσει, αφού τον ρώτησε αν ήταν σίγουρος γι' αυτό. Ο τύπος απάντησε θετικά, ξάπλωσε και το σόου άρχισε. Η κοπέλα άρχισε να τον πατά σχεδόν επί πέντε λεπτά, για να δοκιμαστεί (υποτίθεται) η αντοχή του μπουφάν και να γίνει η έρευνα! Κάποια στιγμή, μάλιστα, της σκούπισε τα παπούτσια, λέγοντας ότι το πάτημα θα ήταν με καθαρισμένα παπούτσια διαφορετικό!
Όταν το πάτημα τελείωσε, ο απίστευτος «ερευνητής» σηκώθηκε όρθιος και έδωσε στην κοπέλα ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ!
Τότε έπαθαν όλοι την πλάκα τους, καθώς κατάλαβαν ότι μπορεί το σκηνικό που είχε στηθεί να είχε μεγάλη πλάκα, αλλά ο ίδιος το έλεγε και το εννοούσε όταν ισχυριζόταν ότι έδινε 50 ευρώ σε όποιον ή όποια τον πατούσε.


Ήταν η στιγμή που μια άλλη κοπέλα ξεθάρρεψε και ρώτησε τον τύπο αν μπορούσε να τον πατήσει κι αυτή με αντάλλαγμα τα 50 ευρώ. Ο «δοκιμαστής μπουφάν» απάντησε θετικά, το σόου με το πάτημα επαναλήφθηκε, και η κοπέλα πήρε και αυτή στο τέλος ένα πενηντάευρο!
Το τι έγινε στην καφετέρια, δύσκολα μπορεί να περιγραφεί. Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς, που οι περισσότεροι «προσκυνούν» το ευρώ, ένας τρελός τύπος να σκορπά 50ευρα για να τον πατήσουν;


Τελικά, οι δύο κοπέλες ήταν αυτές που εκμεταλλεύθηκαν την θεότρελη προσφορά. Τρίτος ή τρίτη δεν πρόλαβε να υπάρξει, αφού ο «δοκιμαστής» έφυγε με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει σύντομα για να ξαναδοκιμάσει μπουφάν, με τη μέθοδο του.... πατήματος. «Θα έλθω πάλι να με πατήσετε», είπε στους εμβρόντητους θαμώνες της καφετέριας. Και φυσικά, με το αζημίωτο!


Με τα λεφτά πήρε
ένα ζευγάρι παπούτσια

Η μία από τις δύο κοπέλες διηγήθηκε το απίστευτο σκηνικό στο αγόρι της, που έμεινε με το στόμα ανοικτό. Και στο ερώτημα τι έκανε με τα λεφτά που κέρδισε απρόσμενα και άκοπα από το... πάτημα, απάντησε ότι πήρε με αυτά παπούτσια!
Πάντως, η ιστορία με τον «δοκιμαστή μπουφάν» έχει κυκλοφορήσει από στόμα σε στόμα κι έχει γίνει αντικείμενο πολλών σχολίων.
Τώρα, πολλοί περιμένουν πού θα χτυπήσει ο «δοκιμαστής μπουφάν» με την ελπίδα να πέσουν πάνω του και να τον... πατήσουν, μπας και πάρουν κι αυτοί τα 50 ευρώ.
Άλλωστε, στις μέρες που διανύουμε, έτσι εύκολα βρίσκει κανείς 50 ευρώ; 



 http://dete.gr/news.php?article_id=20293

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου