'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Gay ζητά... να τον φιλοξενήσουν !!!

Ένας 35χρονος Πατρινός, που δηλώνει γκέι, παθητικός, εχέμυθος και διακριτικός, ζητά φιλοξενία και εργασιακή αποκατάσταση από «σοβαρό κύριο», όπως αναφέρει κατά προτίμηση αγρότη, με αντοχή στο σεξ, και σε αντάλλαγμα τονίζει ότι προσφέρει την ερωτική ικανοποίησή του!

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης ισχύει περισσότερο φαίνεται από κάθε άλλη φορά το γνωστό «πενίας τέχνας κατεργάζεται» και αυτό επιβεβαιώνεται και στην προκειμένη περίπτωση.
Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η αναζήτηση του 35χρονου Πατρινού που την εκφράζει αναλυτικά σε αγγελία του στο Διαδίκτυο; Είναι δε σε τέτοιο βαθμό περιγραφικός που δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτηση. Μόνιμη σχέση και αποκατάσταση ζητά, όχι κάτι εφήμερο!
Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ζητώ φιλοξενία από σοβαρό κύριο 40-60 ετών (ΟΧΙ μικρότεροι) κατά προτίμηση αγρότη η ελεύθερο επαγγελματία
με σκοπό τη συμβίωση - συγκατοίκηση και εργασιακή αποκατάσταση (όχι κάτι εφήμερο), προσφέρω την ερωτική σου ανακούφιση.
Ό,τι θες, όπως το θες. Όλα δεκτά, αρκεί η υπόλοιπη συμπεριφορά σου να είναι άψογη. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ από 40-60 ετών (όχι μικρότεροι).
Σοβαρός, Ευγενικός, Αρρενωπός, ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ
με όρεξη και αντοχή στο σεξ, χωρίς κόμπλεξ και ταμπού
καλοδεχούμενοι οι πολύ τριχωτοί, με μουστάκι ή γένια
ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟ, δεκτοί και 2 φίλοι»!
Όσο για τον ίδιο, αναφέρει: «ΕΙΜΑΙ 35, απόλυτα ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ, Σοβαρός, Εχέμυθος, Διακριτικός, Λεπτός, με γυναικεία υποτακτική ψυχολογία, μακριά μαλλιά, ξυρισμένο κ.....».

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα απαντήσει σε μηνύματα που δεν θα εμπεριέχουν λεπτομερή περιγραφή του ενδιαφερόμενου, σημειώνοντας: «ΑΠΑΝΤΩ ΜΟΝΟ σε αναλυτικό μήνυμα (ηλικία, περιοχή, τι ζητάς-προσφέρεις, φαντασίωση, τρόποι ικανοποίησης ΣΟΥ,) φωτό προσόντων και σώματος καλοδεχούμενα».

Λέτε να τα καταφέρει και να βρει αυτό που ζητά λύνοντας και το πρόβλημα της ζωής του;



dete
http://www.ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου