'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Γ.Παπανδρέου: "Αθώωσε" την Τουρκία για τις υπερπτήσεις λέγοντας ότι είναι "πτήσεις ρουτίνας"!!!!

Ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα και τον ακήρυκτο πόλεμο που διεξάγεται καθημερινά στο Αιγαίο δείχνει να έχει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και αυτό φαίνεται από τις
δηλώσεις στις οποίες προέβη για το θέμα των υπερπτήσεων από το Ερζερούμ, αφού μεταξύ άλλων αθωώνει και την Τουρκία λέγοντας ότι "Για εσάς ξέρω ότι είναι πτήσεις ρουτίνας"!


"Τι προσπαθεί να αποδείξει η Τουρκία" ρώτησε ο Γιώργος Παπανδρέου τον Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια του γεύματος που είχαν οι δυό τους. Η ερώτηση αφορούσε στις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών σε κατοικημένα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.


"Πέταξαν οκτώ αεροσκάφη πάνω από το Αγαθονήσι. Αυτές οι ενέργειες να ξέρετε ότι δεν θ΄ αλλάξουν το καθεστώς στο Αιγαίο", είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος πρόσθεσε ότι "αυτές μπορεί να είναι πτήσεις ρουτίνας για σας δεν είναι όμως για μας". Δηλαδή "αθώωσε" την Τουρκία χαρακτηρίζοντας "πτήσεις ρουτίνας" τους εικονικούς βομβαρδισμούς των νησιών μας.


Αυτά επανέλαβε και στις δημόσιες δηλώσεις του επισημαίνοντας ότι η απειλή πολέμου την οποία διατηρεί η Τουρκία σε ισχύ δεν βοηθά στην εξομάλυνση των σχέσεων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου