'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με ένα... χαστούκι!!!!

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν την Κυριακή στην Ζαχάρω κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, εξελέγη προεδρείο, το οποίο δεν αναγνωρίζει η αντιπολίτευση, ενώ τα πνεύματα οξύνθηκαν ουκ ολίγες φορές, με αποκορύφωμα ένα... χαστούκι!


Σύμφωνα με την πλειοψηφία (παράταξη Χρονόπουλου), πρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος, αντιπρόεδρος ο Μιλτιάδης Ψαρρός και γραμματέας ο Φώτης Δημήτρουλας, αλλά ο τρόπος εκλογής τους (δεν έγινε μυστική ψηφοφορία αλλά φανερή) και γενικά τα όσα συνέβησαν προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του Κώστα Αλεξανδρόπουλου και των συμβούλων του καθώς και του Γιώργου Μπούσμπουρα, οι οποίοι παρίσταντο μεν στη συνεδρίαση αλλά η πλειοψηφία δεν τους αναγνωρίζει ως δημοτικούς συμβούλους , διότι θεωρεί ότι δεν έχουν ορκιστεί. Στη θέση τους μάλιστα ορκίστηκαν χθες, μετά από κάλεσμα της πλειοψηφίας, αναπληρωματικοί σύμβουλοι οι οποίοι προέρχονται από την παράταξη Χρονόπουλου, μετά την άρνηση των αναπληρωματικών της παράταξης Αλεξανδρόπουλου να συμμετάσχουν στην εν λόγω ορκωμοσία.


Κατά τη συνεδρίαση υπήρξε θερμό επεισόδιο μεταξύ του κου Μπούσμπουρα και του αναπληρωματικού συμβούλου, που ορκίστηκε στη θέση του όταν κλήθηκε από την πλειοψηφία, Φώτη Δημήτρουλα. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr ο κ. Δημήτρουλας κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κ. Μπούσμπουρα για εξύβριση και πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, από το χαστούκι που δέχθηκε.


Πηγή: ilatora.gr
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου