'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις..!!!

Σε «αναμμένα» κάρβουνα κάθεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η στρατιωτική ηγεσία των Ε.Δ. καθώς, σύμφωνα... με πληροφορίες, η σύγκληση του ΚΥΣΕΑ που θα πραγματοποιήσει τις έκτακτες κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών του στρατεύματος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ως πιθανότερη ημερομηνία προσδιορίζεται η...
15η Φεβρουαρίου, προκειμένου να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, ώστε από την 1η Μαρτίου να είναι έτοιμα τα Ανώτατα Συμβούλια των Κλάδων για να πραγματοποιήσουν τις ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ήδη, τόσο οι Αρχηγοί, ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Ιωάννης Γιάγκος, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης και ΓΕΑΑντιπτέραρχος Βασίλειος Κλόκοζας, όσο και μια σειρά άλλοι ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν αποδυθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου, αξιοποιώντας στο έπακρο τις όποιες «γνωριμίες» τους από την πολιτική και τον επιχειρηματικό κόσμο, μέχρι και την Εκκλησία.

Τι αλλάζει σε πρόσωπα και νοοτροπία. Στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν όλο το παρασκήνιο και όλα τα ονόματα, λίγες ημέρες πριν τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.


http://staratalogia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου