'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η Τίγρης εκδικήθηκε κατασπαράζοντας ένα άνδρα...!!!

Μια τίγρης της Σιβηρίας κατασπάραξε ένα οδηγό τουριστικού λεωφορείου στη Κίνα καθώς οι επιβάτες του παρακολουθούσαν το φρικιαστικό γεγονός χωρίς να μπορούν να προσφέρουν καμιά βοήθεια.

Το επιθετικό ζώο έπιασε τον οδηγό Jin Shijun όταν αυτός βγήκε έξω από το λεωφορείο του, το οποίο είχε μπλοκαριστεί στο χιόνι, στην περιοχή Heilongjiang που όριζε το άγριο ζώο, όπως μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων. 


Ο Jin Shijun, είχε ακολουθήσει όλους τους κανονισμούς που ορίζει η κρατική νομοθεσία.
Η τίγρης προφανώς βρισκόταν σε ενέδρα στην περιοχή της και ενοχλήθηκε.από την παρουσία του λεωφορείου.
Το ζώο κόβοντας κομμάτια από τις σάρκες του δύστυχου Shijun, ανήμπορο τον πήρε με τα δόντια του και τον πέταξε μέσα στα απομακρυσμένα κλαδιά.


Οι φύλακες της προστατευόμενης περιοχής παρότι προσπάθησαν να απομακρύνουν το ζώο με διάφορα τρικ, όπως συνήθως γίνεται, για να αποσπάσουν την προσοχή του ζώου από τον άτυχο άνδρα, όταν κατάφεραν να πλησιάσουν το θύμα, ήταν πλέον πολύ αργά.


Η διαιώνιση του συγκεκριμένου είδους είναι σπάνια και το συγκεκριμένο ελεύθερο πάρκο, έχει υπό την προστασία του περίπου 1000 τίγρεις αυτού του είδους. Διεθνώς ελεύθερες έχουν απομείνει περίπου 300, αλλά στα ειδικά πάρκα προστατεύονται συνολικά περί τις 5000.

Υπάρχουν πολλές αναφορές πως έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους τα τελευταία χρόνια. Το 2009 οι αρχές πυροβόλησαν και σκότωσαν δυο Σιβηρικές τίγρεις μετά από επίθεση σε άνθρωπο του πάρκου προστασίας, τον οποίον σκότωσαν.




http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου