'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Συνελήφθη ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος..!!

Η αύξηση της τιμής των διοδίων που ανακοίνωσε η κοινοπραξία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου", που διαχειρίζεται τα διόδια Πελασγίας, Μοσχοχωρίου, Μακρυχωρίου, Πυργετού και Λεπτοκαρυάς, έφερε αναταραχή στην τοπική κοινωνία.
Μέχρι πρόσφατα οι κάτοικοι της περιοχής της Στυλίδας είχαν ειδική κάρτα με την οποία δικαιούνταν ελεύθερη διέλευση από τα διόδια Πελασγίας, η κυβέρνηση....
άλλωστε τους είχε υποσχεθεί πως οι κάρτες τους θα εξακολουθήσουν να έχουν ισχύ, γεγονός όμως που δεν συμβαίνει και προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής, οι οποί πλέον καλούνται να πληρώνουν κανονικά διόδια έστω και αν μετακινούνται για να επισκεφτούν γιατρό.

Σύμφωνα με το νόμο όπου υπάρχουν διόδια, πρέπει να υπάρχει και παρακαμπτήρια οδός από την οποία η πρόσβαση είναι ελεύθερη. Με αυτό σαν δεδομένο ο δήμαρχος Στυλίδας μαζί με επιτροπή κατοίκων της περιοχής που αντιστέκονται στις απανωτές αυξήσεις των τιμών των διοδίων, και με την συνδρομή μεγάλων οχημάτων, (μπουλντόζες, εκσκαφείς κλπ), προσπάθησαν σήμερα το πρωί να ανοίξουν παρακαμπτήρια οδό κοντά στα διόδια Πελασγίας, προκειμένου να διευκολύνουν την μετακίνηση των δημοτών.

Η κίνηση αυτή του κ. Γκλέτσου προκάλεσε την άμεση αντίδρασητ ων αστυνομικών αρχών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Το newsday προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά εκείνη τη στιγμή όπως μας είπε «παιδιά μου φοράνε χειροπέδες, δεν μπορώ να σας μιλήσω, σε λίγο δεν θα έχω καν κινητό».



newsday.gr
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου