'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ για καρπαζιές !!!!

...Δηλητήριο στις μέχρι τώρα άψογες σχέσεις Στρατού και Αστυνομίας έριξε αναιδής αστυνομικός μέσα στις γιορτές στο διεθνές αεροδρόμιο των Σπάτων.

Ο "πρωταγωνιστής" της ντροπής σύμφωνα με το Crimes on air συμπεριφέρθηκε τουλάχιστον με 
 απύθμενο θράσος σε κλιμάκιο με επικεφαλής Ανώτατο Αξιωματικό του ΓΕΕΘΑ που επέστρεφε από ταξίδι στο Κόσοβο, όπου είχε μεταβεί για να δώσει ευχές στην εμπόλεμη ζώνη του εξωτερικού, όπου υπηρετεί ελληνική στρατιωτική δύναμη.

Ο αστυνομικός καλυπτόμενος πίσω από την συνδικαλιστική του ιδιότητα συμπεριφέρθηκε στον υψηλό εκπρόσωπο του ΓΕΕΘΑ σαν οδηγός λεωφορείου της ... αλησμόνητης εποχής "Κολά". Ειρωνικά απαίτησε να ελεγχθούν οι αποσκευές της αποστολής λέγοντας μεταξύ άλλων "...και τι με νοιάζει εμένα ποιοί είστε. 

Ποιός σας είπε ότι ο στρατός δεν ελέγχεται;". Το θέμα έφθασε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και ο Λευτέρης Οικονόμου που είναι πολύ προσεκτικός σε τέτοιες συμπεριφορές, ζήτησε να επιβληθούν κυρώσεις. 

Ο αστυνομικούλης όμως εκτός από απρεπής είναι και πονηρούλης, κατάλαβε την "γκάφα" του και έσπευσε να ενημερώσει συναδέλφους του συνδικαλιστές που σαν ύαινες προανείγγειλαν ότι θα πέσουν για να φάνε όποιον τολμήσει να τον ακουμπήσει. 

Και για να έρθουμε στην απλή ελληνική πραγματικότητα. 

Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αυτές τις καθοριστικές στιγμές για τον Έβρο, αν ο στρατός ζητά κάθε φορά να ελέγχονται άνδρες και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ που με την πολυεθνική αστυνομική δύναμη Frontex επιτηρούν τα σύνορα για λαθρομετανάστες από την Τουρκία;

Πως είπατε με ποιό δικαίωμα; Μα ασφαλώς μιλάμε για αμιγώς επιτηρούμενη στρατιωτική ζώνη. Δεν το ξέρατε; Ούτε φυσίκα τι σημαίνει να υπηρετείς τη θητεία σου κάνοντας "σκοινάκια" στο ποτάμι του Έβρου! 

"Τσάτσοι" των Αθηνών δηλαδή με ... δυσμενή μετάθεση-απόσπαση μέχρι τα Σπάτα. 
Να όμως που τελικά η επικίνδυνη βλακεία σας δεν έχει όρια ..! 


http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου