'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Τους… ψέκασε και τους έκλεψε!!!!

Μπορεί  ο άγνωστος διαρρήκτης να έπιασε  στον ύπνο το ζευγάρι και  το μόλις δύο χρόνων παιδί  τους, αλλά ήθελε να είναι σίγουρος  ότι δεν θα ξυπνούσαν όσο  εκείνος τους… ξάφριζε! 

Έτσι, τους… ψέκασε με ναρκωτικό σπρέι και άρπαξε ό,τι είχαν και δεν είχαν, αφήνοντάς τους μόνο έναν ελαφρό… πονοκέφαλο! Αυτό, όμως, δεν ήταν αρκετό για να αποσοβήσει την σύλληψή του.

Ο δράστης  που εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή του Γρού στην Χίο, είναι ένας από τους πιο γνωστούς διαρρήκτες του νησιού και έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για κλοπές. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο για τους άνδρες της Ασφάλειας να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν πριν «ξεφορτωθεί» τα πολύτιμα αντικείμενα που είχε κλέψει. Πρόλαβε, όμως, να κρύψει ή να ξοδέψει τα περίπου 800 ευρώ που άρπαξε από το πορτοφόλι του συζύγου!


Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού αντιλήφθηκαν την διάρρηξη όταν ξύπνησαν και οι αστυνομικοί που κάλεσαν κατάλαβαν ότι ο διαρρήκτης τους είχε ναρκώσει. Ωστόσο, εκείνο που τους έκανε έξαλλους ήταν το γεγονός ότι ο νεαρός δράστης αφέθηκε ελεύθερος ώσπου να απολογηθεί, με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή!http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου