'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: 70.000 ευρώ ...για κομπιούτερ!!!

Η
νέα, σημερινή αποκάλυψη για την πρώτη σπατάλη της καινούργιας χρονιάς αποδεικνύει περίτρανα ότι η κυβέρνηση και τα στελέχη του κ. Παπανδρέου βρίσκονται «εκτός τόπου και χρόνου», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία». 

Και αυτό γιατί πώς αλλιώς να δικαιολογηθεί η δαπάνη που αγγίζει τα 70.000 ευρώ για την προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού στο υπουργείο Εξωτερικών. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στις 22 Νοεμβρίου η αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου Εξωτερικών υπέγραψε σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για την προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού για τα διπλωματικά γραφεία της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη, οι οποίοι ανέλαβαν καθήκοντα μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό. 

Σύμφωνα με τη σύμβαση με αριθμό 862/2010 την οποία υπογράφει για λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών ο στ' γενικός διευθυντής Γεώργιος Παϊζης, η δαπάνη για την προμήθεια του μηχανογραφικού εξοπλισμού για ντα γραφεία της αναπληρώτριας και του υφυπουργού ανέρχεται στα 69. 860,09 ευρώ. 

Το ποσό αυτό αφορά στην προμήθεια 100 υπολογιστών, 100 οθονών, 100 ποντικιών και των λειτουργικών τους συστημάτων καθώς και 22 σαρωτών.

Η ποσότητα αυτή είναι προφανώς εξωφρενικά μεγάλη και θα μπορούσε να καλύψει συνολικά την κυβέρνηση και όχι μόνο δύο γραφεία υπουργών. 


http://dete.gr/news.php?article_id=20711

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου