'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΚ: Σκότωσα το μωρό μου!!!!

Μια στιγμή απροσεξίας της μητέρας, στοίχισε τη ζωή σε βρέφος 11 μηνών, την ώρα που έκανε μπάνιο με τον... μεγαλύτερο αδερφό του.

Η Amy Denning, έλειψε για ελάχιστα λεπτά από το δωμάτιο όπου έκανε μπάνιο τα δύο παιδιά της, και μόλις επέστρεψε διαπίστωσε ότι το ένα από τα δυο, ο 11 μηνών γιος της Oliver Denning, είχε πνιγεί στο νερό της μπανιέρας.

Η νεαρή μητέρα άρπαξε αμέσως το παιδί της και βγήκε τρέχοντας από το σπίτι, φωνάζοντας «Είναι νεκρός, τον σκότωσα». Αν και το βρέφος νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο, ξεψύχησε μια εβδομάδα νωρίτερα.


Όπως είπε αργότερα στην αστυνομία η Amy, άφησε τον Oliver με τον μεγαλύτερο αδερφό του Jacob για δυο μόνο λεπτά, προκειμένου να καθαρίσει το χαλάκι του δωματίου.


Συγκλονισμένοι από το γεγονός οι γείτονες, περιγράφουν τους Denning ως μια πολύ αγαπημένη και δεμένη οικογένεια. Η μητέρα έπειτα από εκείνη τη μέρα, προσπαθεί να προειδοποιήσει και άλλους γονείς μη πάθουν κάτι παρόμοιο.


Σύμφωνα με την ετυμηγορία του δικαστή Christopher Dorries, ο θάνατος του βρέφους οφείλεται καθαρά σε ατύχημα.protothema.gr
http://www.ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου